İşlemcinizin modeli nedir tam olarak değişen hava ortamı o anlık çalışma süresi etkiler. Benim asıl takıldığım iki senaryoda da tüketime göre sıcaklık değerleri yüksek (O işlemci soğutucuna sahip bir kaç arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla ).Arctic Liquid Freezer 3 Pro 420 mm var ve vidaları sonuna kadar sıktığım zaman 155W çekip, 95 dereceleri görüyor ama normalde 161W çekip 92 dereceleri görüyordu. Tam olarak ne kadar gevşek bırakmam lazım?
Ryzen 7 9800X3D işlemcim var ve Aydın Efelerde yaşıyorum.İşlemcinizin modeli nedir tam olarak değişen hava ortamı o anlık çalışma süresi etkiler. Benim asıl takıldığım iki senaryoda da tüketime göre sıcaklık değerleri yüksek (O işlemci soğutucuna sahip bir kaç arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla ).
Benim arkadaşımda da aynı işlemci vardı(farklı forumlar üzerinde de o konfigürasyona sahip olan insanlardan da gördüğüm sonuç o sizinkinden daha iyi durumda ) oda sıcaklığı 30 derecede yaptığı test sonucunda bu şekilde bir sorun yaşıyordu değişim talebi gönderdi ve onaylandı. Sonrasında yeni gelen ürünle watt limiti değiştirilmiş işlemci il 190w sistemden güç çekerken 90 derece görüyordu.Ryzen 7 9800X3D işlemcim var ve Aydın Efelerde yaşıyorum.