Detaylar
Kim cevapladı?Selam, öğretmen olmak istiyorum ve eğer atamazsam bir doğu Asya ülkesinde çalışmak istiyorum. Nasıl alınabiliyor ve kolay mı?
Vallahi bu konu ile alakalı bir bilgim yok ama eğer öyle bir fırsatın varsa hemen bugün eşyalarını toplayıp en yakın havalimanına git.
Öyle düşünüyorum ama yurt dışına güvenip de öğretmen olmalı mıyım emin değilim, bir olay olup da Türkiye'de kalmak zorunda kalırsam iş bulabilir miyim, bilmiyorum.Vallahi bu konu ile alakalı bir bilgim yok ama eğer öyle bir fırsatın varsa hemen bugün eşyalarını toplayıp en yakın havalimanına git.
TinerciYasin
Başarılı
Bizim bi akraba 4 yıldır atama bekliyor o sizin kararınız.Öyle düşünüyorum ama yurt dışına güvenip de öğretmen olmalı mıyım emin değilim, bir olay olup da Türkiye'de kalmak zorunda kalırsam iş bulabilir miyim, bilmiyorum.
O akrabanız ne öğretmeniydi?Bizim bi akraba 4 yıldır atama bekliyor o sizin kararınız.
TinerciYasin
Başarılı
Sosyal bilgiler.
Benim istediğim bölüm İngilizce öğretmenliği.
Blackraven
Üstün
İngilizce öğretmeni olmak istediğinizi düşünüyorum maalesef ki o kadar kolay değil çünkü doğu ülkeleri genel olarak "native" speaker öğretmen istiyor ve doğu kültürünü seven veya tecrübe etmek isteyen binlerce "native" İngilizce bilen öğretmen her sene talebi fazlasıyla karşılıyor hatta öyle bir noktadaki resmen asgari maaş denecek miktarlara çalışıp kendilerini ülkelerindeki gelirler ile finanse ediyorlar. Dolayısı ile bir hayat kurmak için çok yanlış bir planlama olur bu yapacağınız.
Din kültürü öğretmeni olun. Daha kolay atanırsınız. Ama o zaman 3 yıl sonra değişim olursa işsiz de kalabilirsiniz. En ideal Türkçe.
Son düzenleyen: Moderatör: