hazernag

Yetkin
Doktorum 3 farklı ilaç yazmıştı. 2 tanesini alabildim fakat 1 tane enjeksiyon iğnesi eczanede gözükmüyordu. Reçetesiz fiyatı da 10.000 TL civarı. e-Nabız'da gözüküyor fakat eczanede gözükmüyor. İğne takvimim 1 hafta gecikti şu an ne yapmalıyım?

Reçelerin süresi 4 gün, sonra kullanılamıyor diye biliyorum, eczacınızın bunu bilmesi lazım.

Son düzenleme:
Doktorum 3 farklı ilaç yazmıştı. 2 tanesini alabildim fakat 1 tane enjeksiyon iğnesi eczanede gözükmüyordu. Reçetesiz fiyatı da 10.000 TL civarı. e-Nabız'da gözüküyor fakat eczanede gözükmüyor. İğne takvimim 1 hafta gecikti şu an ne yapmalıyım?

Reçeteyi tekrar yazdırıp başka bir eczaneye bak doktorun önerdiği bir eczane var mı diye de bir sor bence. Geçmiş olsun.

Reçelerin süresi 4 gün, sonra kullanılamıyor diye biliyorum, eczacınızın bunu bilmesi lazım.
Reçetelerin süresi hafta sonları haricinde 4 gündür. Eğer süresi geçtiyse tekrar reçete almanız lazım.

Yok, reçete yazıldığı gün eczaneye gittim. 2 farklı ilacı aldım fakat 3. İlaç eczane sistemine düşmemiş mi ne öyle bir şey olmuş.