Doktorun yazdığı reçete, e-Nabız'da gözüküyor ama eczanede gözükmüyor

hazernag

Yetkin
Doktorum 3 farklı ilaç yazmıştı. 2 tanesini alabildim fakat 1 tane enjeksiyon iğnesi eczanede gözükmüyordu. Reçetesiz fiyatı da 10.000 TL civarı. e-Nabız'da gözüküyor fakat eczanede gözükmüyor. İğne takvimim 1 hafta gecikti şu an ne yapmalıyım?

Reçelerin süresi 4 gün, sonra kullanılamıyor diye biliyorum, eczacınızın bunu bilmesi lazım.

Son düzenleme:

Reçeteyi tekrar yazdırıp başka bir eczaneye bak doktorun önerdiği bir eczane var mı diye de bir sor bence. Geçmiş olsun.

Reçetelerin süresi hafta sonları haricinde 4 gündür. Eğer süresi geçtiyse tekrar reçete almanız lazım.

Reçelerin süresi 4 gün, sonra kullanılamıyor diye biliyorum, eczacınızın bunu bilmesi lazım.
Reçetelerin süresi hafta sonları haricinde 4 gündür. Eğer süresi geçtiyse tekrar reçete almanız lazım.

Yok, reçete yazıldığı gün eczaneye gittim. 2 farklı ilacı aldım fakat 3. İlaç eczane sistemine düşmemiş mi ne öyle bir şey olmuş.

Yok, reçete yazıldığı gün eczaneye gittim. 2 farklı ilacı aldım fakat 3. İlaç eczane sistemine düşmemiş mi ne öyle bir şey olmuş.

Babama sürekli ilaç alırım kutu kutu, ilk defa böyle bir şey duydum, ilaç eczanede ve depoda yoksa veya ödenmiyorsa o olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…