Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3586

Uzman
Makaleler
33
Arkadaşlar ben bir ara dolandırıcıya küfür etmiştim isteyen olursa buraya bırakayım.

Screenshot_2024-07-24-09-39-40-437_com.android.mms.webp

İşte ben tabii kör gözüm sağ olsun üstteki kabak gibi duran yurt dışı numarayı fark etmemişim mesaj yazarken, şimdi faturaya baktım her mesaj için yaklaşık 3 lira kesmiş.

Mesajı silsem para kesimi iptal olur mu?

Çözüm
Elbette olmaz, o tutar faturanıza bir kere yansımış. Bu tür mesajları görmezden gelip direkt silmek en iyisi. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar ben bir ara dolandırıcıya küfür etmiştim isteyen olursa buraya bırakayım.

İşte ben tabii kör gözüm sağ olsun üstteki kabak gibi duran yurt dışı numarayı fark etmemişim mesaj yazarken, şimdi faturaya baktım her mesaj için yaklaşık 3 lira kesmiş.

Benim yapmak istediğimi yapmışsınız hocam. Görmüştür umarım.

Screenshot_20240724_103856_Messages.webp

Bana da 3 sefer böyle mesaj gelmiş.

Haykırdım.

Maalesef fatura kesildikten sonra hiçbir şey yapamıyorsunuz… Annemin 80 GB internet paketinin tarifesi bittiği için güncel fiyat faturaya yansımış ve tam olarak 1500 TL kesmiş Turkcell. Aradık ama bir şey yapılmıyor artık.

15 liraya Niğde Gazozu alınır hocam.

Haykırdım.

Maalesef fatura kesildikten sonra hiçbir şey yapamıyorsunuz… Annemin 80 GB internet paketinin tarifesi bittiği için güncel fiyat faturaya yansımış ve tam olarak 1500 TL kesmiş Turkcell. Aradık ama bir şey yapılmıyor artık.
1500 lira da çokmuş hocam ya.