Dolandırılma şikayetinde bulunduktan sonra süreç nasıl takip edilebilir?

babaci

Üstün
Merhaba. Ekran kartı satın almak isterken maalesef 18k civarı dolandırıldık. Tüm kanıtlarımız var, adamın kimliği bile vardı, şikayet ettik tüm gereken evraklarla. Şikayet sürecinin ilerleyişini nasıl takip edebilirim, ne kadar sürer bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Leo

CİMER'den mi yoksa karakoldan mı şikayet ettiniz?

Dava açın. Arkadaşım tasinirken depozito atmış ve dolandırılmıştı, eleman yakalandi mahkemeye cikiyorlardi en son.

Dava açın. Arkadaşım tasinirken depozito atmış ve dolandırılmıştı, eleman yakalandi mahkemeye cikiyorlardi en son.
Gidip şikayette bulundum. Sanırım şikayetime savcı baktıktan sonra dava açılır diye düşünüyorum.

Verdim o tarz şeyleri zaten dostum. Süreci takip etmek için aramalarını mı bekleyim yani?

Tabii ki. Eğer dönüş olmazsa aynı karakola gidebilirsin. Ben bir silah ihbarı vermiştim ve 10 dakika sonra polis beni aradı, hangi mağaza kamerasından bakmamız daha iyi olur gibisinden. Yani ufak tefek gelişmeleri bildiriyorlar. Bunu söylemeleri şart. Bence 1 hafta bekleyin ve dönüş olmazsa tekrar gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…