fatih terim

Uzman
Hepsiburada'dan bir SSD sipariş etmiştim 20 Şubat 2024 yılında. Ürün bozuldu, servisi arıyorum ama telefonum açmıyor. Hepsiburada'yı arıyorum, servis konusunda bizim servisimiz olsa yardımcı oluruz ama elimizden bir şey gelmiyor ancak telefon numarasını verebiliriz servisin, şeklinde açıklama yapıyor.

Satıcıya gönderiyorum, satıcı ise servis raporu olmadığından ötürü geri gönderiyor ürünü bana. Ne yapabilirim? Kime şikayet edeceğim bunları?

Hakem heyetine başvurabilirsin ama işini hızlandırmak istersen Türkiye distribütörünü bulup onlarla iletişime geçmen ve oradan sonuç alamazsan onları hakem heyetine şikayet etmen daha doğru olur.

@fatih terim, Servisi şikayet edin o zaman, Hepsiburada veya satıcının bir suçu yok.
Hakem heyetine başvurabilirsin ama işini hızlandırmak istersen Türkiye distribütörünü bulup onlarla iletişime geçmen ve oradan sonuç alamazsan onları hakem heyetine şikayet etmen daha doğru olur.
Satıcıyı şikayet etmiştim geri mi çekeyim şikayetimi?
https://www.hepsiburada.com/hikvision-512gb-e3000-3500mb-1800mb-s-nvme-hs-ssd-e3000-512g-ssd-harddisk-p-HBCV00001PKPRI?magaza=İntegra Bilgisayar&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.45.4
Ürün bu. Servisi şikayet etme aşamalarım nasıl olacak peki?