Son 12 gün içerisinde yaklaşık 5 kez internetim kesildi. Saatlerce, bazen gün boyu geri gelmedi. Şu anda da internetim yok. BTK’ya şikâyet edecektim; lâkin Ekşi’de okuduğum kadarıyla BTK sadece şikâyeti firmaya iletiyor. TurkNet’i nereye şikâyet edebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
CİMER.
Mustafaymis
Yetkin
Bir ihtimal CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak işe yarayabilir.
Muhtemelen ilk THH, daha sonrasında çözüme ulaşamazsam CİMER'e yazacağım.Bir ihtimal CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak işe yarayabilir.
Desene bedava hizmet alacağız(?).Hizmet veremedikleri süre kadar indirim talep edin.
Sorun ne tam olarak?
Sorunu yasadigin altyapi Turk Telekom altyapisiysa TT hamalligindan cozulmuyor sorunlarin. Altyapiyi kiralayan ISS'le bir ilgisi yok. Baska ISS gecsen de sorunu TT cozmedigi surece hep ayni sey olacak.
Destek talebi acarak yukarida soylendigi gibi internet erisiminizin olmadigi saatleri tespit ettirebilir ve ona gore indirim alabilirsiniz.
Destek talebi acarak yukarida soylendigi gibi internet erisiminizin olmadigi saatleri tespit ettirebilir ve ona gore indirim alabilirsiniz.
Haftada en az 2-3 kez intenetim kesiliyor.
TurkNet'in kendi altyapısı. Sanırım şu indirim olayını yapacağım ve teknik ekiple görüşeceğim. Numaralarını almıştım.Sorunu yasadigin altyapi Turk Telekom altyapisiysa TT hamalligindan cozulmuyor sorunlarin. Altyapiyi kiralayan ISS'le bir ilgisi yok. Baska ISS gecsen de sorunu TT cozmedigi surece hep ayni sey olacak.
Az önce TurkNet aradı. 5 günlük kesinti için indirim uyguladıklarını belirttiler.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Casper Excalibur G900'da harici monitörle BIOS görüntüleme sorunu
- Faruk Öztürk
-
Diğer Amazon'da oyuncak kategorisinde geçerli 2.000 TL'ye 250 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-