ppasha

Uzman
5 gündur internetim yok, önceliğe alindiniz gibi safsatalarla her gün ayakta uyutmaktan başka yaptıkları bir şey de yok. Bugün randevum olmasina rağmen adresime gelip arızam da onarilmadi. Kendilerini nereye sikayet edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 gündur internetim yok, önceliğe alindiniz gibi safsatalarla her gün ayakta uyutmaktan başka yaptıkları bir şey de yok. Bugün randevum olmasina rağmen adresime gelip arızam da onarilmadi. Kendilerini nereye sikayet edebilirim?

Bazen 1 haftayı geçebiliyor soruna bağlı. Sorun tam olarak nedir?

Bazen 1 haftayı geçebiliyor soruna bağlı. Sorun tam olarak nedir?

Los isigim kirmizi yandigi icin internetim gidiyordu ara ara, kendileri mudahale ettiler tumden gitti. Sifirdan kablo cekildi cozum bulunamadi. En son dun bana port girisiniz arizali yarin gelip sorununuzu halledecegiz dediler ama nafile kimsenin gelip gittigi aradigi ettigi yok. İstanbul'un gobeginde yasiyorum en basit sinyal hatasini 5 gunde cozemiyorlar 😃 hayatimda kullandigim en rezil ISP.

BTK denen kurum aslında bunun için var ama bekleyiş ve zaman kaybından başka bir şey değil maalesef. Operatörlerle sorun yaşadığınızda şikayetleriniz ve operatörünüzle baş başa kalıyorsunuz Türkiye'de.

BTK denen kurum aslında bunun için var ama bekleyiş ve zaman kaybından başka bir şey değil maalesef. Operatörlerle sorun yaşadığınızda şikayetleriniz ve operatörünüzle baş başa kalıyorsunuz Türkiye'de.

Neyse ki 6 gün sonunda hallettiler. En son gelen altyapı çalışanından bir önceki altyapı çalışanı GigaFiber kablomu bozmuş çiviyi fazla çakarak tek sorun buymuş.