smasnug bükücü
Uzman
Ben uzun süreden beri "TTNET 35'lik VDSL" kullanıyorum hızlarda düşüş var ve paket kaybı da cabası yani: TT biga bu VDSL işini yapamıyor (teknisyenler)
TTNET'le ilgili çok şikayetim var daha ne yapabilirim? CRC paket kaybı da cabası.
Ayrıca yardımı olabilir diye @Recep Baltaş'ı da etiketledim bakmadı.
Bütün şikayetler Twitter'da var ve modemim de kıytırık bir şey değil: Keenetic Extra DSL (TTNET kısıtlı TP-Link'den kat kat iyi) VDSL port bağlantısından 3 tane modemimi bozdular (beceriksiz teknisyenler/arıza ekibi) (neyse bozulan modemleri tahsil edemem) de en azından TTNET'ye belirttiğim adrese fiber gelmesine yardımcı olur. Bu modemin de sonu ne zaman olacak bilmiyorum.
2023'e kadar TTNET düzgündü 2023'ten sonra kendilerini bayağı bozdular.
TTNET'le ilgili çok şikayetim var daha ne yapabilirim? CRC paket kaybı da cabası.
Ayrıca yardımı olabilir diye @Recep Baltaş'ı da etiketledim bakmadı.
Bütün şikayetler Twitter'da var ve modemim de kıytırık bir şey değil: Keenetic Extra DSL (TTNET kısıtlı TP-Link'den kat kat iyi) VDSL port bağlantısından 3 tane modemimi bozdular (beceriksiz teknisyenler/arıza ekibi) (neyse bozulan modemleri tahsil edemem) de en azından TTNET'ye belirttiğim adrese fiber gelmesine yardımcı olur. Bu modemin de sonu ne zaman olacak bilmiyorum.
2023'e kadar TTNET düzgündü 2023'ten sonra kendilerini bayağı bozdular.
Son düzenleyen: Moderatör: