Ben uzun süreden beri "TTNET 35'lik VDSL" kullanıyorum hızlarda düşüş var ve paket kaybı da cabası yani: TT biga bu VDSL işini yapamıyor (teknisyenler)

TTNET'le ilgili çok şikayetim var daha ne yapabilirim? CRC paket kaybı da cabası.
Ayrıca yardımı olabilir diye @Recep Baltaş'ı da etiketledim bakmadı.
Bütün şikayetler Twitter'da var ve modemim de kıytırık bir şey değil: Keenetic Extra DSL (TTNET kısıtlı TP-Link'den kat kat iyi) VDSL port bağlantısından 3 tane modemimi bozdular (beceriksiz teknisyenler/arıza ekibi) (neyse bozulan modemleri tahsil edemem) de en azından TTNET'ye belirttiğim adrese fiber gelmesine yardımcı olur. Bu modemin de sonu ne zaman olacak bilmiyorum.

2023'e kadar TTNET düzgündü 2023'ten sonra kendilerini bayağı bozdular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin probleminiz Türk Telekom'un kendisi ile değil daha çok saha ekipleri ile alakalı gibi. BTK üzerinden şikayet kaydı açabilirsiniz ama devletin kurumunu, devletin kurumuna şikayet etmek bir çözüm getirir mi bilemiyorum 😂

Sizce buckberi @Recep Baltaş da olaya el atsa sorun daha hızlı çözülmez mi? (teknoloji editörü) olayı daha üst birimlere iletebilir bence.
Twitter adresim:
Vdslbukucuv2.
@vdslbukucu

Twitter de "TTNET torpil olayı" da var bir bakarsanız belki ona göre çözüm olur. (Hesabımın mesajlarında)

Sesini duyurmuş olursun tabii ki ama sonuç alır mısın bilemem. Denemeden bilemezsin tüm teknoloji editörlerini etiketleyip tweet at bakalım yardımı dokunabilir, hepsi yoğun oldukları için göremiyor olabilirler bunu da unutma.

@Recep Baltaş ı Twitter de etiketledim görmedi. Bende vazgeçtim Eminnet den bizim tanıdığımız var sözde "fiber döşeyecekmiş" altyapısı bize yakın.

sudo Start recep_baltaş.exe sudo stop service delete TTNET anlayan anladı. 1 ay yoğun olan editör mü olur? hiç mi canları sıkılmıyor gündeme bakmıyorlar hiç mi hafta sonları/tatilleri yok son olarak "sudo rm rf-- TTNET service" son olarak "magisk.zip" atacaktım boyutundan atamıyom kimin işine yarar bilmem yüksek olaşılıkla ttnet ile recep baltaş a gerek olur (tahminen)

@Recep Baltaş ı Twitter de etiketledim görmedi. Bende vazgeçtim eminnetden bizim tanıdığımız var sözde "fiber döşeyecekmiş" altyapısı bize yakın.

Sudo start recep_baltaş.exe sudo stop service delete TTNET anlayan anladı. 1 ay yoğun olan editör mü olur? Hiç mi canları sıkılmıyor gündeme bakmıyorlar hiç mi hafta sonları/tatilleri yok son olarak "sudo rm rf-- TTNET service" son olarak "Magisk. ZIP" atacaktım boyutundan atamıyorum kimin işine yarar bilmem yüksek olaşılıkla TTNET ile Recep Baltaş'a gerek olur (tahminen)

@Recep Baltaş Recep bey bakar mısınız?

@Recep Baltaş Recep bey bakar mısınız? Hey Recep bey dünyada mısınız dünyadan Recep bey e "aloooooooo" öldün mü? kaldın mı? Cevap verir misiniz? Sayın Recep bey bence daha iyi yönetirsiniz durumu
Twitter adresim:
Vdslbukucuv2.
@vdslbukucu orada her şey e değindim TTNET'in T.C.'si de var (yersen)

Aloooo @Recep Baltaş sayın bezmenler konuya bakar mısınız? Alaka sizle
Sayın Recep bey bence daha iyi yönetirsiniz durumu (teknoloji editörüsünüz markalarla içli dışlı çalışıyonuz.
Twitter adresim:
Vdslbukucuv2.
@vdslbukucu orada her şey e değindim TTNET'in T.C.'si de var (yersen)

(Bunun için de hesaba ban atarlar neyse yazayım sonra sayın bezmenlerin önüne atayım ne olursa olsun) ister engelleyin ister perma ban atın ister de kaçaktv ye ban attırın (tmp den Techolay'a ban varsa) bu bezmenlerde bunun sistemi vardır.🤬🤬😡😡

sayın "bezmen" Recep bey'e duyrulur

çileden çıkarttınız ki cevap verseniz daha iyi olurdu.

Hiç umurumda değil (ban atmanız) 1-2 gün e-mail e bakarım (ban atıldı mı) atıldıysa siteye girme (gerek yok) atılmadıysa (boş zamanın varsa gir) gülücük atan insan bence Techolay'ın müdürü olmalı para yanlış kisilerin elinde Recep bey (bey demeye 1000 şahit) bakmıyor fakat bu kişi:

@stormhawks47 bakıyor helal olsun sana "Recep Baltaş" ın yapamadığını yaptın​

Son düzenleme: