Para sağmak için yapılan bir işletim sisteminden ne bekliyorsun?
O da doğru ya microsft yanlış yaptı o test ekibini dağıtmayacaktı.
Windows 10 daki ui gelişmesine bakıyorum bir de 11 e hayret ediyorum doğrusu.
Bu adamlar Windows 10 u nereden nereye getirmişler.

Windows 10 daki karanlık duvar kağıdı da çok iyiydi keşke gitmese dediğim bir şeydi.
Ama olsun kimileri Windows 10 u beğenmese de Windows 10 22H2 gayet modern ve hızlı hissettiriyor.
Windows 10,10 yıllık filan değil kimse beni bunun 10 yıllık olduğuna inandıramaz.
Windows 10 22H2 sürüm itibariyle 2 yıllık ve daha yeni stabil olmuş bir işletim sistemi.

İster inanın ister inanmayın moden donanımımda Windows 10 ,11 24H2 den çok daha hızlı.
Bilgisyarım Windows 11 ile tam uyumlu ama Windows 10 da daha iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
24H2 Gectigimden beri fanlar durduk yere kapaniyor. Ah Microsoft bunu nasil bozmayi basardin anlamis degilim. Asus FanControl uygulamasini acip bi sureligine fani %100de tutuyordum. Kapattigimda normal haline donuyordu fanlar, simdi 24H2 Gectigimden beri kapaniyor fanlar islemci 90 derece bile olsa calismiyor, Restart atmam gerekiyor.

24H2 Gectigimden beri fanlar durduk yere kapaniyor. Ah Microsoft bunu nasil bozmayi basardin anlamis degilim. Asus FanControl uygulamasini acip bi sureligine fani %100de tutuyordum. Kapattigimda normal haline donuyordu fanlar, simdi 24H2 Gectigimden beri kapaniyor fanlar islemci 90 derece bile olsa calismiyor, Restart atmam gerekiyor.
rufusun 4.5 sürümünü indirip isoyu yazdırın.

@10732, Neye dayanarak Windows 10'un, Windows 11'den daha iyi olduğunu belirttiniz? Dinlemek isterim. Makale yazarsanız da şahsen okurum.
Basit bir örnek atayım da bir daha Windows 11 hakkında olumlu bir şey demeyin lütfen, yok zaten.

Windows 11 gayet iyi benim sistemimde. Windows 10'da 1903'e kadar gayet iyiydide 1903'de niyeyse mavi ekranlar, siyah ekranlar, driver problemleri, yüksek RAM kullanımları gibi gibi sorunlar yaşıyordum. Windows 11 kullanımlarım:

Fotoğraftaki sistem:

16 GB RAM
GTX 1650
480 GB SSD
Windows 11 24H2 (Chrome 27 sekme, Steam, Discord, Spotify, Epic Games, Logitech G HUB)

1730751182432.webp

Fotoğraftaki sistem:

4 GB RAM
Windows 11 21H2
HDD 7200 RPM 1 TB
GT 220 (Boşta)

1730751278236.webp

Windows 11 bana eski bilgisayarımı kullanıyormuş gibi hissettiriyor. Belki benim donanımımla uyumlu değildir ama laglı ve resmen kasıyor. En basitinden sağ tık için bile 1-2 saniye bekletiyor. Windows 10 da ise bilgisayar kullandığımı hissediyorum. Windows 11 in oyun performansı daha iyi olsa da 3-5 fps için windows 11 kullanmaya değmez bence.