headdhunterr

Çalışkan
Eleman memleketin yarısına vatan haini dedi ama bir gram ceza almadı. Şaka gibi...

2025-04-12 11_12_19-TOGG T10F yol testlerinde görüntülendi _ DonanımHaber Forum » Sayfa 3 — M...webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun tepkisini o forumda yapıp şikayetini oraya yapabilirsin. Elbette konu açma yetkisine sahipsin fakat çocuk şikayet eder gibi o forumu buraya şikayet etmek?
Aynı evde beraber mi yaşıyoruz? Şikayet ettik ama ceza falan almadı. Zaten bu sadece bir tanesiydi Bir başka üye "Bu akşam lut kavmi eylemleri ne zaman?" laflarına bile ceza verilmedi.

Dosya Ekleri

• b47ebf27-6432-4a2f-ab22-cf0eed31aaf6.webp
    b47ebf27-6432-4a2f-ab22-cf0eed31aaf6.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 108
Hocam Allahınızı severseniz burası Techolay bize ne diğer forumlardan ne yapıyorlarsa yapsınlar. Modlar da niye bu konuları onaylıyor anlamıyorum.

Hocam Allahınızı severseniz burası Techolay bize ne diğer forumlardan ne yapıyorlarsa yapsınlar. Modlar da niye bu konuları onaylıyor anlamıyorum.

70'li yıllarda Ecevit bir tane mitingde "Bu düzen değişecek" demiş. Kalabalıktan bir vatandaş "Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diye bağırmış. Aklıma bu lafı getirdin.

70'li yıllarda Ecevit bir tane mitingde "Bu düzen değişecek" demiş. Kalabalıktan bir vatandaş "Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diye bağırmış. Aklıma bu lafı getirdin.
Hocam yani Allahınızı severseniz adam banlanmıyorsa ne yapalım. Donanım haberi boykot mu edelim? Zaten buradakilerin çoğu girmiyordur bile oraya.

Aynı evde beraber mi yaşıyoruz? Şikayet ettik ama ceza falan almadı. Zaten bu sadece bir tanesiydi Bir başka üye "Bu akşam lut kavmi eylemleri ne zaman?" laflarına bile ceza verilmedi.
Anlamıyosun. Onların kendi görüşleri benim gram umrumda değil. O sitenin kuralları ile buranın kuralları da bir değil. Oturup ağlamamı mı istiyosun ceza falan almadığı için?

Orada takılmak için remove element kullanmadığımızda pek mümkün değil zaten.
Orada kimseye ban da atmıyorlar, küfür et yine sorun olduğunu görmedim. Herkese de çok kolay ulaşabiliyorsunuz.