Çok canımı sıkıyor. Ülke bitmiş, Türkiye nereye gidiyor? Her gün yeni onlarca cinayet haberleri, her gün yepyeni ekonomik krizler, her gün yepyeni siyasi skandallar, her gün hukuk sisteminin daha da çökmesi, her gün eğitim sisteminin daha da kötüleşmesi, gençlerin ve diğer orta-düşük gelir gruplarının hiçbir ümidi olmaması, çabalarının hiçbir şekilde ödüllendirilmemesi, başarının cezalandırılması, insanların her gün cahilleşmesi, liyakatsizlikler, torpiller, vatandaşa hiçbir değer verilmemesi, Türklüğün ve Türkçülüğün öldürülmeye çalışılması, polisinden normal vatandaşına kadar hiç kimsenin güvenliğinin sağlanılamaması, hiçbir yerde hiçbir şeyin güven vermemesi, hiçbir üretimin yapılmaması ve hatta daha da batıran saçma sapan anlaşmalar imzalanması, değerlerimizin satılması, toplumsal ahlakın bozulması ve gün geçtikçe daha da kötüleşmesi, balık hafızalılık ve saklambaç oynamak, kontrolsüz ve aşırı vergi alımı, gereksiz sebepsiz ve yanlış harcama planları, din gibi temiz bir duygunun siyasete alet edilmesi ve bunun üstünden manipülasyonlar yapılması, bilim, sanat gibi nice alanlarda ilerleme kaydedilememesi ve kaydedildiğinde cezalandırılması, fikirlerini belirtenlerin tutuklanması, buz gibi diplomanın bile iptal edilebilmesi ve sayısız sahte diplomanın dağıtılması, sürekli gündemin değişmesinden unutulan ve akılda tutulamayan; Yenidoğan Çetesi gibi sayısız vakanın unutulması ve zaten cezasız kalması, aklı başında insanlardaki genel ruhsal yorgunluk, ve say say bitmeyecek binlerce şey...
Arkadaşlar bu nasıl ülke? Düşünmekten kafayı yiyeceğim artık. Hiçbir şeyin güzelliği kalmadı, hiçbir şeyin güvenliği kalmadı, hiçbir şeyin amacı kalmadı. Her şey anlamsız geliyor, insanlar nasıl bu noktaya geldi, bir ülkenin yarısından fazlası yıllarca nasıl bu kadar cahil olabildi? Benim yaşım 15, ben 15 seneyi 30 sene gibi yaşadım.
Bakınız; yangın ve deprem gibi başımızın belası bir türlü önlem alınmayan şeyleri saymadım bile, saymadığım neler neler var. Bu otoritenin sahipleri hayatlarımızı mahvetti, zengin olsam bile benim içim sadece maddiyatım iyi diye rahat olmazdı; ünlüler nasıl bu kadar pısırık ve vicdanı rahat? Neyse uyuyalım, uyuyalım da yarın hangi skandallar yaşanacak onlara bakalım. Bugün mecliste a*o sloganları atıldı, evet bu yaşandı. Türkiye'de bu yaşandı, yaşandı.
Arkadaşlar bu nasıl ülke? Düşünmekten kafayı yiyeceğim artık. Hiçbir şeyin güzelliği kalmadı, hiçbir şeyin güvenliği kalmadı, hiçbir şeyin amacı kalmadı. Her şey anlamsız geliyor, insanlar nasıl bu noktaya geldi, bir ülkenin yarısından fazlası yıllarca nasıl bu kadar cahil olabildi? Benim yaşım 15, ben 15 seneyi 30 sene gibi yaşadım.
Bakınız; yangın ve deprem gibi başımızın belası bir türlü önlem alınmayan şeyleri saymadım bile, saymadığım neler neler var. Bu otoritenin sahipleri hayatlarımızı mahvetti, zengin olsam bile benim içim sadece maddiyatım iyi diye rahat olmazdı; ünlüler nasıl bu kadar pısırık ve vicdanı rahat? Neyse uyuyalım, uyuyalım da yarın hangi skandallar yaşanacak onlara bakalım. Bugün mecliste a*o sloganları atıldı, evet bu yaşandı. Türkiye'de bu yaşandı, yaşandı.
Son düzenleyen: Moderatör: