Başka ortamlarda da kendini rezil etmemesi için çabam.Bu kadar dil döküyorsunuz ama boşa, ben bu arkadaşın TR de ikamet ettiğine bile emin değilim. Ya da kendisi zengin kesimden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
2. abdülhamid'in yaptığı gibi.
Türkiye kalkınır, diplomasi gelişir, gerginlikler azalır.
2. abdulahmid öyle yaptıysa, bil ki yanlıştır.
Hayır, zengin değilim ve üzerimde hiçbir mal varlığı yok.Bu kadar dil döküyorsunuz ama boşa, ben bu arkadaşın TR de ikamet ettiğine bile emin değilim. Ya da kendisi zengin kesimden.
Bırak rezil etsin allah aşkına. Rezil olsun ki öğrensin.Başka ortamlarda da kendini rezil etmemesi için çabam.
yusufumm07
Üstün
Alım gücü gelişti mi? Son 7 yılda ekonomi çöktü Samanı dışarıdan aliyorsun 7 yıl önce telefonların pc 'lerin fiyatlarına bak eskiden nispetten taksitle her şeyi yapabiliyordun Simdi derin yoksulluk var Mevcut kaynaklarını özelleştirerek alım gücü gelişmez İnsanlar barınma ihtiyaçları yüzünden kişisel ihtiyaçlarına para ayıramıyor Damat ülkenin içinden geçti Hala alım gücü gelişmiş diyorsunÜlkemizde 2002 yılından bu yana alım gücü oldukça gelişti.
Eki Görüntüle 165128
angarya_messi
Yetkin
Hayır, zengin değilim ve üzerimde hiçbir mal varlığı yok.
O zaman neden "mal" varlığınız var mış da 2 ay çalışıp araba alacakmış gibi ekonomiyi övüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, Türkiye'nin alım gücünün Almanya'dan daha iyi olduğunu söylemiyorum. Sadece en son mesajımda paylaştığım görselde, 2002'den bu yana alım gücümüzün daha da arttığını anlatmaya çalıştım.
Liste eski. Mazot 55 lira bu listede 43 TL. Kaynaklar diyanet bakanlığı falan herhalde?
Kıbrıs karşılığında para vermezler yüksek ihtimalle. Öyle satamayız yani, dümdüz ilhak ederler.
Hocam maalesef hiç alakası yok ve Kıbrıs'taki her karış toprak önemlidir. Türkiye'nin kalkınamamasının en önemli sebebi hükümettir. Kendi kendine yetebilecek ülkeyken bu hale geldik hatırlatayım.
- Makaleler
- 14
Kanla alınan toprak parayla satılmaz.