ke6em

Üyecik
Instagram hesabımı 1 hafta önce dondurdum birkaç gün sonra geri açmak istedim, şifrem doğru oldu girdim. Çift doğrulama kodu geldi girdim fakat uygulama daha sonra deneyin diye hata veriyor, hesabımı aktifleştirmiyor, ne de giriş yapabiliyorum aynı zamanda girememe rağmen şifremi girince mailime yeni giriş diye mail geliyor. Farklı telefondan da denedim tarayıcıdanda denedim. Yurt dışından da denedim yurt içindende şifremi resetledim birkaç kere ama olmadı. Instagramdan kaynaklı bir hata gibi gözüküyor support maillere yazdım kimse dönmedi. Çok üzüldüm canım sıkıldı. Lütfen yardım edin…

IMG_8848.webp

Instagram hesabımı 1 hafta önce dondurdum birkaç gün sonra geri açmak istedim, şifrem doğru oldu girdim. Çift doğrulama kodu geldi girdim fakat uygulama daha sonra deneyin diye hata veriyor, hesabımı aktifleştirmiyor, ne de giriş yapabiliyorum aynı zamanda girememe rağmen şifremi girince mailime yeni giriş diye mail geliyor. Farklı telefondan da denedim tarayıcıdanda denedim. Yurt dışından da denedim yurt içindende şifremi resetledim birkaç kere ama olmadı. Instagramdan kaynaklı bir hata gibi gözüküyor support maillere yazdım kimse dönmedi. Çok üzüldüm canım sıkıldı. Lütfen yardım edin…

Eki Görüntüle 164612
1. Hesap Dondurma Süresi: Instagram'da hesap dondurmanın ardından, geri açmak için birkaç gün beklemek gerekebilir. Dondurma süresi dolduğundan emin olun.

2. Çift Doğrulama Ayarları: Eğer çift doğrulama etkinse, SMS veya e-posta ile gelen doğrulama kodunun doğru alındığından emin olun. Bu kodun süresinin dolmadığını kontrol edin.

3. Ağ Bağlantısını Kontrol Edin: Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızın sağlam olduğundan emin olun. Bağlantıda bir sorun varsa, farklı bir ağ bağlantısı deneyin.

4. Tarayıcı ve Uygulama Önbelleği: Instagram uygulamanızın önbelleğini temizleyin veya tarayıcıdan giriş yaparken tarayıcı verilerini silin.

5. Güncellemeleri Kontrol Edin: Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Gerekirse uygulamayı güncelleyin.

6. Alternatif Cihaz Denemesi: Farklı bir cihaz veya uygulama sürümü kullanarak giriş yapmayı deneyin.

7. Destek Talebi: Instagram yardım sayfasından veya yardım bölümünden tekrar destek talep edin. Mesajlarınıza dönüş yapılmadıysa sabırlı olun; bu süreç zaman alabilir.

8. Bekleyin: Eğer tüm bunlar işe yaramazsa, 24-48 saat beklemek bazen problemi otomatik olarak çözebilir.

Bu adımları uygulayarak problemi çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, detaylı bilgi verebilirsiniz.