roaccat

Uzman
Merhaba, VDS sunucusu arıyorum ve bu sunucuyu ararken şu ihtiyacım ön plana çıkıyor;

1- Dosya yükleme ve indirme boyut sınırı olmayacak,
2- Dosya yükleme ve indirme hız sınırı olmayacak,
3- Herhangi bir dosya yükleme ve indirme durumunda zaman aşımına uğramayacak.

Bu ihtiyaçlarım doğrultusunda araştırmalar yaptım fakat neredeyse hiçbir hosting servis sağlayıcısının sitesinde bu bilgileri göremedim.

https://hostingdunyam.com.tr/ veya https://www.netvay.com/ üstünden almayı düşünüyorum. Sizlerin bu soruların cevaplarını bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir servis sağlayıcısı var mı?

@Netvay

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırsız denen hiçbir hizmet sınırsız değildir, sadece normal kullanıcılar için sınırları çok yüksektir. Aylık kaç tb kota kullanıyorsunuz?

Sınırsız denen hiçbir hizmet sınırsız değildir, sadece normal kullanıcılar için sınırları çok yüksektir. Aylık kaç tb kota kullanıyorsunuz?
Asıl amacım bir defaya mahsus olacak şekilde bir etkinlikte konukların çekmiş olduğu fotoğraf ve videoları kendi sunucuma yükleyebilmelerini sağlamak olacak. Tekil ziyaretçi sayımın 1000 kişiyi geçeceğini düşünmüyorum ama günümüzdeki video ve fotoğraf boyutlarının yüksek olmasından dolayı en fazla yaklaşık olarak bir 300 GB depolamaya ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum.

Aylık trafiğinde keza 300 GB bandında olabileceğini düşünüyorum.

Asıl amacım bir defaya mahsus olacak şekilde bir etkinlikte konukların çekmiş olduğu fotoğraf ve videoları kendi sunucuma yükleyebilmelerini sağlamak olacak. Tekil ziyaretçi sayımın 1000 kişiyi geçeceğini düşünmüyorum ama günümüzdeki video ve fotoğraf boyutlarının yüksek olmasından dolayı en fazla yaklaşık olarak bir 300 GB depolamaya ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum.

Aylık trafiğinde keza 300 GB bandında olabileceğini düşünüyorum.

Hetzner, Digitalocean ya da AWS üzerinden s3 object storage açın. Standart bir hosting (Hostingin yükleme limitlerini dikkate alın, çok düşükse 5$'e vds alıp ona kurun hostingi.) alın php ya da hangi dili seçerseniz size kalmış, S3'e yükleyin. Daha ucuza gelir up/down derdiniz de kalmaz. :)

Hetzner, Digitalocean ya da AWS üzerinden s3 object storage açın. Standart bir hosting (Hostingin yükleme limitlerini dikkate alın, çok düşükse 5$'e vds alıp ona kurun hostingi.) alın php ya da hangi dili seçerseniz size kalmış, S3'e yükleyin. Daha ucuza gelir up/down derdiniz de kalmaz. :)
Teşekkür ederim öneriniz için bir araştıracağım, umarım yapabilirim.