Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Hangi işletim sisteminde bunu istiyorsunuz? Bir klasörün içeriğindeki dosyaları rastgele isimlendirmekten mi bahsediyorsunuz tam anlayamadım?
Hangi işletim sisteminde bunu istiyorsunuz? Bir klasörün içeriğindeki dosyaları rastgele isimlendirmekten mi bahsediyorsunuz tam anlayamadım?
Windows 11 için istiyorum. Yani videoda benim bilgisayar ismim yazıyor. Programa atınca random bir şeyler yazsın istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Halen anlayamadığım için kusuruma bakmayın. Hangi programdan söz ediyoruz? Eğer bir klasörün içeriğindeki tüm dosyalara rastgele isim veren bir şeye ihtiyacınız varsa CMD dosyası yazmayı deneyebilirim.Windows 11 için istiyorum. Yani videoda benim bilgisayar ismim yazıyor. Programa atınca random bir şeyler yazsın istiyorum.
Halen anlayamadığım için kusuruma bakmayın. Hangi programdan söz ediyoruz? Eğer bir klasörün içeriğindeki tüm dosyalara rastgele isim veren bir şeye ihtiyacınız varsa CMD dosyası yazmayı deneyebilirim.
Filename Randomizer küçük resimlerinizi veya klasör ayarlarınızı bozmamak için "Thumbs.db" ve "desktop. İni"yi atlayacağını lütfen unutmayın. Böyle bir şey yazdığı için pek güvenemedim.
- Makaleler
- 14
Thumbs.db dosyası bir önbellek dosyasıdır. desktop.ini ise Explorer için klasör hakkında bilgiler içerir. İki dosya da normal şartlarda gizlidir.Filename Randomizer küçük resimlerinizi veya klasör ayarlarınızı bozmamak için "Thumbs.db" ve "desktop. İni"yi atlayacağını lütfen unutmayın. Böyle bir şey yazdığı için pek güvenemedim.
Ama ben yazdıklarınız ile tam olarak neyi istediğinizi halen anlamadım. Eğer bir klasördeki tüm dosyaları rastgele isimlendirmek istiyorsanız yardımcı olmayı deneyebilirim. Bunun için ek araç ihtiyacımız da olmayabilir.
Thumbs.db dosyası bir önbellek dosyasıdır. Desktop. İni ise Explorer için klasör hakkında bilgiler içerir. İki dosya da normal şartlarda gizlidir.
Ama ben yazdıklarınız ile tam olarak neyi istediğinizi halen anlamadım. Eğer bir klasördeki tüm dosyaları rastgele isimlendirmek istiyorsanız yardımcı olmayı deneyebilirim. Bunun için ek araç ihtiyacımız da olmayabilir.
Filename Randomizer bunu denedim. Sadece bir dosyanın adını değişiyor.
- Makaleler
- 14
Bir klasördeki tüm dosyalara rastgele isim vermek istiyorsunuz. Doğru mu?Filename Randomizer bunu denedim. Sadece bir dosyanın adını değişiyor.
Bir klasördeki tüm dosyalara rastgele isim vermek istiyorsunuz. Doğru mu?
Böyle olmasını istiyorum. Yani tam aradığım programmış. Ama "Thumbs.db" ve "desktop. İni. Bu yazıdan dolayı güvenemedim. Ana bilgisayarım'a bir zararı olmazsa kullanmayı düşünüyorum. Ekran görüntüsünü ben aldım. Tam istediğim program.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS