Arkadaşlar anakartım arızalı çıktı. Fakat bunu servis değil, ben anladım. Amazon üzerinden aynı anakarttan sipariş verdim. 3 haftadır kullanıyorum, hiçbir donma/kitlenme yok.
Bunun haricinde serviste aynı şekilde mavi ekran hatası almış. Fakat sorunun kaynağını bulamadıklarından dolayı, olayı benim üzerime yıkarak "oyun kaynaklı hata var" dediler.
14.05.2025'te azami 20 iş günlük servis süresi doldu. Vatan Bilgisayar ile iletişime geçtim. Yasal haklarımı kullanarak iademi istedim. Fakat yardımcı olmayacaklarını ilettiler.
Tüketici hakem heyetine başvurdum. Şu anda 25. iş günündeyiz ve hala anakart teslim ettiğim mağazaya ulaşmadı. Buna rağmen paramı iade etmemekte ısrar ediyorlar ve halen aradığımda “yardımcı olamıyoruz, tüketici haklarına başvurmuşsunuz, süreci beklemelisiniz” diyorlar. Acayip komikler.
ServisPoint adlı servis firmasına minidump dosyalarını, videoları gösterdiğimde, bendeki belgelere göre işlem yapamayacaklarını, “bizler burada hata almazsak anakartın sorun yoktur” deyip çıkışı yapılır dediler. Anakarttaki mavi ekranı gördüklerini söylüyorlar fakat kaynağını bulamadıklarından dolayı oyuna bağlıyorlar
Siz siz olun bu tarz bir durum ile karşılaşırsanız hiç servis ile uğraşmayın. Tüketici hakem heyetine başvurun. Bakalım sonuç ne olacak.
Şunu da aktarayım: Servis süresi, satıcıya bildirim tarihinde veya servis istasyonuna ulaştığında başlar. Vatan Bilgisayar bunun aksini iddia edip bana “satıcıya bildiriminde başlamaz, servis istasyonuna ulaştığında başlar” diye ısrar ediyor
Sonuç, başta da belirttiğim gibi: Amazon'dan aldığım
MSI X870E Carbon Wi-Fi kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
Not: 2 kez servise verdim. Birincide mavi ekran almamışlar. İkincide mavi ekran almışlar.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.