Arkadaşlar, bu telefon Hepsiburada üzerinde 49.000 TL ancak bu arkadaş bunu 22.500 TL'den satışa koymuş. Bu işte bir iş mi var acaba? Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve artık bıktım, değiştirmek istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, bu telefon Hepsiburada üzerinde 49.000 TL ancak bu arkadaş bunu 22.500 TL'den satışa koymuş. Bu işte bir iş mi var acaba? Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve artık bıktım, değiştirmek istiyorum.
Eğer telefon adresinize yakın ise gözlerinizle kontrol edin onun dışında telefon yurt dışına benziyor.
Arkadaşlar, bu telefon Hepsiburada üzerinde 49.000 TL ancak bu arkadaş bunu 22.500 TL'den satışa koymuş. Bu işte bir iş mi var acaba? Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve artık bıktım, değiştirmek istiyorum.
Bir sorun var. Yurt dışından dahi bu paraya gelmiyor bu cihaz.
Bir sorun var. Yurt dışından dahi bu paraya gelmiyor bu cihaz.
Ne kadara geliyor.
Kanka en son yanlış yatırlamıyorsam 29K₺ bandında dolanıyordu Server kayıtlıları...
Kanka en son yanlış yatırlamıyorsam 29k₺ bandında dolanıyordu server kayıtlıları...
O zaman telefon replika olabilir ya da yan sanayi ürünlerle toplanmış olabilir.
O zaman telefon replika olabilir ya da yan sanayi ürünlerle toplanmış olabilir.
Benim tahminim bu cihaz ya yıpranmış bir Kore cihazı ya da direkt işlem görmüş Global cihaz...
Benim tahminim bu cihaz ya yıpranmış bir Kore cihazı ya da direkt işlem görmüş global cihaz...
Muhtemelen öyle.
Kaliteli görünen çakmaklardan da olabilir, benim bir arkadaşım iki yıldır ikinci el 13 Pro Max kullanıyordu ben elime ilk alışta anladım çakma olduğunu hatta IMEI sorgusunda Nokia Lumia olarak gözüküyordu ama kendisi anlayamamış işte, hayatında ilk kez iPhone alınca anlayamıyor insan tabii. Böyle kandıranlar çok var piyasada.