CRC sabit kalsa bile zayıflama gene yüksek. Zayıflamayı yanlış okuyabilir ama ulaşılabilir en yüksek hızı ve mevcut hızı okuyamaz...
Değerler doğru okunuyor gibi duruyor.
Hat zayıflaması 0-20 arası çok iyi demişlerdi yanlış mı biliyorum?CRC sabit kalsa bile zayıflama gene yüksek. Zayıflamayı yanlış okuyabilir ama ulaşılabilir en yüksek hızı ve mevcut hızı okuyamaz...
Size bunu ögreten veya öğrenmenizde vesile olan kimse gitsin ZTE DSLAM'ın önünde ağlasın. Yalan söylemiş.Hat zayıflaması 0-20 arası çok iyi demişlerdi yanlış mı biliyorum?
Yabancı sitelerde DSL için 20 altı çok iyi diyorlar ben onların yalancısıyım yanlış biliyormuşum kusura bakmayın.Size bunu ögreten veya öğrenmenizde vesile olan kimse gitsin ZTE DSLAM'ın önünde ağlasın. Yalan söylemiş.
10 ve altını normal olarak değerlendirmek lazım. Çok iyi için 5dB ve altı olması lazım. Tabii bunu sadece zayıflama üzerinden söylüyorum. Genel tabloya göre değişir...
Buna gerek yok. Eğer saha dolabına fazla uzak değilseniz ortada bir sorun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Yabancı sitelerde DSL için 20 altı çok iyi diyorlar ben onların yalancısıyım yanlış biliyormuşum kusura bakmayın.
Bir an korktum bir sorun var diye. Evet dediğiniz gibi saha dolabına uzağız.Buna gerek yok. Eğer saha dolabına fazla uzak değilseniz ortada bir sorun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Zayıflaman baya yüksek gibi.Merhaba, DSL kablomu değiştirdim. Değerlerim nasıl? Hattım 48'e kadar destekliyordu eski kablo bozulmadan önce. Şimdi alabilir miyim?
Eki Görüntüle 12517
Zayıflaman baya yüksek gibi.
Kablolarını kontrol ettir anlayan birine. Bendede aynı sorun vardı TT geldi ve sokaktaki bağlantıyı yeniledi hat değerlerimde zayıflamada düzeldi. Artık ne kopma nede başka bir sorun kaldı.
Sağolun yardımınız için. Bakalım umarım halledebiliriz.Zayıflaman baya yüksek gibi.
Kablolarını kontrol ettir anlayan birine. Bende de aynı sorun vardı TT geldi ve sokaktaki bağlantıyı yeniledi hat değerlerimde zayıflamada düzeldi. Artık ne kopma nede başka bir sorun kaldı.
Eki Görüntüle 12751
Eki Görüntüle 12752
TTnin yaptığı çalışma. Eski bağlantıya ve yeni bağlantı şekline bakın. Bunu düzeltmeden istediğin modemi yada ISS dene bir şey farketmeyecektir. TT ekiplerinde bir cihaz var onu bağlıyorlar ve hattın neresinde sıkıntı olduğunu hangi metrede kazmaları gerektiğini tam olarak görebiliyorlar. Demesi kolayda adamları getirtmek mesele, ben araya tanıdık birini soktumda öyle geldi ekipler.