- Makaleler
- 1
Beni ve 2007'li dostlarımı lise sınavına girerken corona ile sınadılar şimdi de üniversite sınavına girerken bununla sınayacaklar galiba.
Çoktan Afrika dışına çıkmış bile olabilir... umarım halledilebilir.
Şaka yapıyoruz be birader ne abarttınız? Ayrıca isterim cidden bu arada.Duyduğuma göre o kadar da zararlı değilmiş. Ha, mutasyon geçirir de COVID-19'un muadili haline gelirse işler değişir.
Ya, gerçekten mi? Millet ölsün mü istiyorsun? 2 sene canım çıktı o pandemide.
Şaka yapıyoruz be birader ne abarttınız? Ayrıca isterim cidden bu arada.
Ayrıca arkadaş ben tanrı mıyım ben dedim diye olacak sanki. Vallahi ilginçsiniz
Bunun bence şakaya alınacak bir tarafı yok ama neyse. Virüs dediğin şey, bir delinin gelip uydurduğu bir şey değil. Bir gerçek. Hayat gerçeği. Ha, 2-3 sene evin içinde durmak istiyorsan sen bilirsin, senin özgürlüğün.Şaka yapıyoruz be birader ne abarttınız? Ayrıca isterim cidden bu arada.
Vallaha ben isterim. Zaten kimim kimsem yok. Korona döneminde de kimse arayıp sormadı beni. Vefasız insanları düşünecek kadar delirmedim çok şükür.Bunun bence şakaya alınacak bir tarafı yok ama neyse. Virüs dediğin şey, bir delinin gelip uydurduğu bir şey değil. Bir gerçek. Hayat gerçeği. Ha, 2-3 sene evin içinde durmak istiyorsan sen bilirsin, senin özgürlüğün.
Mutasyona uğramış galiba, yeni varyantı diye bahsediyor Dünya Sağlık Örgütü.O kadar öldürücü değilmiş en azından bu zamana kadar mutasyona uğrar koronadan daha ölümcül bir hale gelirse vallahi korona zamanına geri döneriz.