Dual boot Ghost Spectre kurulur mu?

nastuec

Uzman
Merhaba Dual boot ile Windows 10 Ghost Spectre kurabilir miyim? Ek olarak güvenli midir?

Ne ile dual boot yapacaginiza bagli ancak buyuk uclunun hepsiyle dual boot yapabilmeniz gerek aslinda.
Ek olarak güvenli midir?
Ghost Spectre bana sorun yapacak gibi pek gelmiyor ama custom ISO'lara pek guvenmeyin derim. Kaldi ki NTLite gibi araclari kullanmayi ogrenmek pek de zor degil, kendi ISO'nuzu yapmanin verdigi rahatlik ve guven de var tabii.

Ghost Spectre bana sorun yapacak gibi pek gelmiyor ama custom ISO'lara pek guvenmeyin derim. Kaldi ki NTLite gibi araclari kullanmayi ogrenmek pek de zor degil, kendi ISO'nuzu yapmanin verdigi rahatlik ve guven de var tabii.
Duyduğum kadarıyla Ghost Spectre’de bazı güvenlik açıkları olabilirmiş. Onun dışında ben de güvenlikle alakalı kritik bir şey duymadım. Bu arada Ghost Spectre’yi Dual boot olarak kurabilirsiniz. En azından yapılamayacağı ile alakalı bir şey yazmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…