cyberblugy Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Beğeniler 43 Yer Palmont City 18 Mayıs 2025 #1 Şu an Windows 11 kullanıyorum 2. SSD'ye Windows 8.1 kurmak istiyorum fakat önceki kurduklarım da hep Dual boot oluyor. Dual boot olmadan kurulabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Şu an Windows 11 kullanıyorum 2. SSD'ye Windows 8.1 kurmak istiyorum fakat önceki kurduklarım da hep Dual boot oluyor. Dual boot olmadan kurulabilir mi?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.285 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.303 Yer Japonya, Fukuoka 18 Mayıs 2025 #2 İki tane işletim sistemi kurduğunda zaten Dual Boot oluyor. Tam istediğini belirtir misin? Artı 0 Eksi
KS KS cyberblugy Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Beğeniler 43 Yer Palmont City 18 Mayıs 2025 #3 Milas dedi: İki tane işletim sistemi kurduğunda zaten Dual boot oluyor. Tam istediğini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... 2. Windows'u yükleyince Dual boot olmasın yani PC'yi açınca soruyor ya hangi Windows diye sormasın istiyorum. Artı 0 Eksi
Milas dedi: İki tane işletim sistemi kurduğunda zaten Dual boot oluyor. Tam istediğini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... 2. Windows'u yükleyince Dual boot olmasın yani PC'yi açınca soruyor ya hangi Windows diye sormasın istiyorum.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.285 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.303 Yer Japonya, Fukuoka 18 Mayıs 2025 #4 cyberblugy dedi: 2. Windows'u yükleyince Dual boot olmasın yani PC'yi açınca soruyor ya, hangi Windows diye sormasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i başlat. Başlat kısmına tıkla > "msconfig" yaz. "Önyükleme" sekmesine geç. Burada hem Windows 11 hem de Windows 8.1 listeleniyor. Varsayılan yapmak istediğin işletim sistemine tıkla ve "Varsayılan yap" butonuna tıkla. Zaman aşımını "0" yap. Dener misin? Son düzenleme: 18 Mayıs 2025 Artı 1 Eksi
cyberblugy dedi: 2. Windows'u yükleyince Dual boot olmasın yani PC'yi açınca soruyor ya, hangi Windows diye sormasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 11'i başlat. Başlat kısmına tıkla > "msconfig" yaz. "Önyükleme" sekmesine geç. Burada hem Windows 11 hem de Windows 8.1 listeleniyor. Varsayılan yapmak istediğin işletim sistemine tıkla ve "Varsayılan yap" butonuna tıkla. Zaman aşımını "0" yap. Dener misin?