Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Merhaba arkadaşlar. Dual boot kullanıyorum sistemimi, Windows 10 2019 LTSC ve 8.1 Pro ile. İlginçtir ki 8.1 Pro o kadar iyi performans veriyor ki 10'a göre hem oyunlarda hem normalde. 10'da kağnı gibi çalışan bilgisayarım 8.1'de BMW'ye dönüşüyor. Bu farkın sebebi sizce nedir ve Windows 10'u daha performanslı yapabilmek için ilginç bilgileriniz var mı? (Temp'i boşalt gibi klasik yöntemler söylemeyin lütfen.)

Sistemine göre normal, daha güçlü olsaydı Windows 10'da yüksek performans alırdın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemine göre normal, daha güçlü olsaydı Windows 10'da yüksek performans alırdın.
LTSC sürüm kullanıyorum eskiden 4 RAM ile bile daha yüksek performans alıyordum 10 da. 2-3 Senedir format atmıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sistemin normal şartlarda iyi performans vermesi gerek 10'da.

8.1 o dönem için 7'yi bile fersah fersah geçen bir sistemdi. Çünkü hem UEFI desteği hem de Kararlılık tarafında aşırı gelişme yapmıştı ama çoğu insan 8 kullanıp 7'ye geçip daha sonra Windows 10 görünce 8.1'e demediklerini bırakmadılar.
Bence de en stabil Windows sürümü 8.1'di, net.