5707

Başarılı
Makaleler
4
PC her açılışta Windows mu Fedora mı kullanmak istediğimi soruyor. Ben Fedora seçip Windows kullanacağım zaman Windows'u manuel açmak istiyorum. Otomatik Fedora istiyorum yani. Bir diğer husus da 2K çözünürlüğü Windows desteklerken Fedora desteklemiyor. 4K kullanıyorum ve yüzde 250 ölçeklendirme yok bu çok önemli. Yüzde 200 çok küçük.

PC her açılışta Windows mu Fedora mı kullanmak istediğimi soruyor. Ben Fedora seçip Windows kullanacağım zaman Windows'u manuel açmak istiyorum. Otomatik Fedora istiyorum yani. Bir diğer husus da 2K çözünürlüğü Windows desteklerken Fedora desteklemiyor. 4K kullanıyorum ve yüzde 250 ölçeklendirme yok bu çok önemli. Yüzde 200 çok küçük.
Bu rehber ile GRUB süresini 0'a ayarlayabilirsin ama tavsiye etmem:

Bu rehber ile GRUB süresini 0'a ayarlayabilirsin ama tavsiye etmem:

2 sn falan yapacağım.

Yüzde 250 yapamaz mıyım ölçeği?

Bir de ekran hafif kasıyor gibi geliyordu da NVIDIA driver kurunca düzelir mi?

Instagram'daki hikayeleri nasıl görüntüleyeceğim? KDE bulanıklaştırmadan yapıyor mu?

Benim Linux maceramın sonuna gelindi çok sıkıcı göründüğü gibi uğraşması zevkli gelmedi Windows devam.

Son düzenleme:
Instagram'daki hikayeleri nasıl görüntüleyeceğim? KDE bulanıklaştırmadan yapıyor mu?

Bu KDE/GNOME gibi masaüstü ortamlarından ziyade XWayland problemi hocam. Fotoğraflarda falan çok rahatsız edici olacağını sanmıyorum. Ancak yazılarda rahatsız edici görünebilir.
Çözüm olarak web tarayıcınızı Wayland'da çalışmaya zorlayabilirsiniz.

Bu KDE/GNOME gibi masaüstü ortamlarından ziyade xwayland problemi hocam. Fotoğraflarda falan çok rahatsız edici olacağını sanmıyorum. Ancak yazılarda rahatsız edici görünebilir.
Çözüm olarak web tarayıcınızı Wayland'da çalışmaya zorlayabilirsiniz.

Benim Linux maceramın sonuna gelindi çok sıkıcı göründüğü gibi uğraşması zevkli gelmedi Windows devam.

Vazgeçtim teşekkür ederim.