Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.
mustaine
Üstün
Alkolsuz olur muhtemelen. Yani hocam koşuşturma olarak masalara servis var yerleri temizleme var bunlar yorar mı?Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.
- Makaleler
- 7
Bir kafeden daha büyük bir alandan bahsediyoruz yani. Elbet çok zor olacak. Ama tecrübeli arkadaşlar varsa onlara bırakayım yorumu.Alkolsuz olur muhtemelen. Yani hocam koşuşturma olarak masalara servis var yerleri temizleme var bunlar yorar mı?
mustaine
Üstün
Kafeden daha rahat olacak şeylerden birisi bence milletin ne istediğinin önemi yok. Servis edilecek şeyler belli zaten.Bir kafeden daha büyük bir alandan bahsediyoruz yani. Elbet çok zor olacak. Ama tecrübeli arkadaşlar varsa onlara bırakayım yorumu.
mustaine
Üstün
Aşırı kolaydı. 2 gündür gidiyorum. Ayrıca sabahın 4'ü de değildi.Zordur hazırlık için sabahın 4'ünde personelleri toplayıp akşamına kadar hazırlık yaptırırlar. Şahit olduğum bir olay. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu gibi yerler de.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Aşırı kolaydı. 2 gündür gidiyorum. Ayrıca sabahın 4'ü de değildi.
Yerinden yerine değişkenlik gösterir, bazı yerler kolaydır bazı yerler zordur. Ben zoru gördüm o yüzden size kolay gelebilir.
mustaine
Üstün
Hocam düğünün %70'i zaten müzikte oynama. Biz geliyoruz hazırlıyoruz servisleri duruyor öyle düğün başlıyor devam ediyor ediyor o sıra sigara falan sonrasında takı, takı bitiminde servis, biraz bekleyince boşları topla sonra yerleri sil bu kadar. Kafede çalışmaktan 10 kat daha kolay bence.Yerinden yerine değişkenlik gösterir, bazı yerler kolaydır bazı yerler zordur. Ben zoru gördüm o yüzden size kolay gelebilir.
Çok zor haberin olsun hortlatıyorum ama kolay değil.Hocam düğünün %70'i zaten müzikte oynama. Biz geliyoruz hazırlıyoruz servisleri duruyor öyle düğün başlıyor devam ediyor ediyor o sıra sigara falan sonrasında takı, takı bitiminde servis, biraz bekleyince boşları topla sonra yerleri sil bu kadar. Kafede çalışmaktan 10 kat daha kolay bence.