mustaine

Üstün
Daha öncesinde buna benzer iş olarak komilik yaptım sizce düğün salonunda çalışmak zor mudur? Hafif tırsmıyorum değil. :D

Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.

Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.
Alkolsuz olur muhtemelen. Yani hocam koşuşturma olarak masalara servis var yerleri temizleme var bunlar yorar mı?

Zordur hazırlık için sabahın 4'ünde personelleri toplayıp akşamına kadar hazırlık yaptırırlar. Şahit olduğum bir olay. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu gibi yerler de.

Yerinden yerine değişkenlik gösterir, bazı yerler kolaydır bazı yerler zordur. Ben zoru gördüm o yüzden size kolay gelebilir.
Hocam düğünün %70'i zaten müzikte oynama. Biz geliyoruz hazırlıyoruz servisleri duruyor öyle düğün başlıyor devam ediyor ediyor o sıra sigara falan sonrasında takı, takı bitiminde servis, biraz bekleyince boşları topla sonra yerleri sil bu kadar. Kafede çalışmaktan 10 kat daha kolay bence.

Hocam düğünün %70'i zaten müzikte oynama. Biz geliyoruz hazırlıyoruz servisleri duruyor öyle düğün başlıyor devam ediyor ediyor o sıra sigara falan sonrasında takı, takı bitiminde servis, biraz bekleyince boşları topla sonra yerleri sil bu kadar. Kafede çalışmaktan 10 kat daha kolay bence.
Çok zor haberin olsun hortlatıyorum ama kolay değil.