Herkesin elinde uyuşturucudan daha tehlikeli olan telefonlar, günde saatlerce sosyal medyada kaydırmalar. Kapitalizm o kadar zekice kurgulanmış ki aklım almıyor. Fakirlere Nike, Apple vb. lüks tüketim markaları ile kendilerini zengin hissettirmek, din vb. progapandalar ile insanlara sorgulamamayı öğretmek, tek çıkış yolunun okul olduğunu göstermek muhtemelen bizim gibi insanların asla düşünüp yapamayacağı bir sistem. Biz bu dünyada sadece piyonlarız, 8 milyar tane bulunan piyon. Bizim hayatımızın hiç bir önemi yok. Bundan 80 yıl önce 50 milyon insanı öldürenler, şimdi insan hakları diyerek bizim gözümüzü boyuyor. Bunu söylediğim an 'Sen çok biliyorsun heralde' vb. söylemler alıyorum. Sizi köpek gibi görenleri savunmanın anlamı nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Kendi ülkemizin kaderinde bile bir söz sahibi değiliz. Bizi kimin yönetmesini isterlerse başa onu koyuyorlar.
Hayır, bugün babamla öğrenci akbili çıkardık. Tövbe ettim bir daha böyle bir kötülük yapmayacağıma, ciddi olarak.
Hocam bu konunun troll olduğunu sanmıyorum. Yani trollse bile gayet doğru bir konuya parmak basmış.
Adamın açtığı konuların %90'ı trol.Hocam bu konunun troll olduğunu sanmıyorum. Yani trollse bile gayet doğru bir konuya parmak basmış.
Orası öyle.
RockyHighway79
Üstün
Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın.
8 milyar insanın yaşadığı dünyada herkesi eğitmeyi dilemek saçma olurdu zaten. Siz ortalama bir insandan akıllı olabilirsiniz ama toplumların çoğu, ortalama kabul edilebilecek zeka seviyesinden daha düşük zeka seviyelerine sahip insanlara sahip.
Evet hocam çok haklısınız. Emoji yasağım olduğu için beğenemiyorum, mesaj olarak beğeneyim.8 milyar insanın yaşadığı dünyada herkesi eğitmeyi dilemek saçma olurdu zaten. Siz ortalama bir insandan akıllı olabilirsiniz ama toplumların çoğu, ortalama kabul edilebilecek zeka seviyesinden daha düşük zeka seviyelerine sahip insanlara sahip.