Bana bu konuda yalnız olmadığımı hissettirdiğin için teşekkür ederim. Cümlelerinin tamamına katılıyorum.

2018'de Thanos parmağını şıklatınca oldu her şey. Aralık'ta Dr. Doom gelince düzelir.

Yeni bir şeyler yapmıyoruz ya iş-ev arasında ya da okul-ev arasında hayatımızı yiyoruz. Farklı bir şeyler yapmadıkça zaman hep hızlı akıyor gibi gelir. Mesela ben sabah akşam sadece bilgisayara bakan birisiydim, şimdi biraz gezmeye başladım ve zaman bir tık yavaşladı çünkü beynime farklı şeyler giriyor. Bir de bildiğim kadarıyla sürekli aynı döngüde aynı şeyleri yaparsan bir süre sonra beynin o anılara "zaten bundan var" diyerek ihtiyaç duymuyor ve hatırlamıyorsun. Hatırlamadığın için de o anıyı hiç yaşamamış hissediyorsun ve zaman su gibi akmış zannediyorsun ama sadece hatırlamıyorsun.

Fark ettiniz mi, özellikle 2020 sonrası?
Yemeklerin tadı biraz tuhaf.
İnsanlar doğal gelmiyor, sanki hepsi programlanmış bir robot.
Müzik eskisi gibi gelmiyor.
Oyun oynama, hobiler, sevdiğimiz her şey artık tuhaf, yapılmayı zorunlu hissettiren samimiyetsiz işler olarak geliyor.

2014-2019 arası zaman kavramı vardı. Bir yılın geçmesi demek, uzun bir zaman demekti. Şimdi? 2026'nın bitmesine birkaç ay kaldı ve bu bana normal gelmiyor.
2020'den sonra herkese bir şeyler oldu. Dünya asla eskisi gibi gelmemeye başladı; hayatta yaptığım neredeyse hiçbir şey artık bana keyif vermiyor.
Neden böyle? Siz böyle hissediyor musunuz?

Büyüdük ondan öyle geliyor. Denildiği gibi küçüklük hayatımızın büyük bir yüzdeliğinin o anlık fazlalığı olduğu için daha dolu geliyor.