Detaylar
Kim cevapladı?LeoTheLinuxEnthusiast6610 5
Uzman
2018'de thanos parmağını şıklatınca oldu her şey. Aralık'ta dr. Doom gelince düzelir.
hayır Iron Man öldükten sonra.
bahtsızkarakter 79
Uzman
Yeni bir şeyler yapmıyoruz ya iş-ev arasında ya da okul-ev arasında hayatımızı yiyoruz. Farklı bir şeyler yapmadıkça zaman hep hızlı akıyor gibi gelir. Mesela ben sabah akşam sadece bilgisayara bakan birisiydim, şimdi biraz gezmeye başladım ve zaman bir tık yavaşladı çünkü beynime farklı şeyler giriyor. Bir de bildiğim kadarıyla sürekli aynı döngüde aynı şeyleri yaparsan bir süre sonra beynin o anılara "zaten bundan var" diyerek ihtiyaç duymuyor ve hatırlamıyorsun. Hatırlamadığın için de o anıyı hiç yaşamamış hissediyorsun ve zaman su gibi akmış zannediyorsun ama sadece hatırlamıyorsun.
Winner 65
Üstün
Şaka değil bu arada. O filmde de 5 yıllık bir zaman atlaması vardı. Ne kadar çabuk geçti zaman falan diyorduk. Geleceği görmüş resmen. Şimdi ise 7-8 yıl geçti.
Fark ettiniz mi, özellikle 2020 sonrası?
Yemeklerin tadı biraz tuhaf.
İnsanlar doğal gelmiyor, sanki hepsi programlanmış bir robot.
Müzik eskisi gibi gelmiyor.
Oyun oynama, hobiler, sevdiğimiz her şey artık tuhaf, yapılmayı zorunlu hissettiren samimiyetsiz işler olarak geliyor.
2014-2019 arası zaman kavramı vardı. Bir yılın geçmesi demek, uzun bir zaman demekti. Şimdi? 2026'nın bitmesine birkaç ay kaldı ve bu bana normal gelmiyor.
2020'den sonra herkese bir şeyler oldu. Dünya asla eskisi gibi gelmemeye başladı; hayatta yaptığım neredeyse hiçbir şey artık bana keyif vermiyor.
Neden böyle? Siz böyle hissediyor musunuz?
Büyüdük ondan öyle geliyor. Denildiği gibi küçüklük hayatımızın büyük bir yüzdeliğinin o anlık fazlalığı olduğu için daha dolu geliyor.
kaanleclerc
Becerikli
Bence dünya tamamen değişmedi, bizim bakışımız değişti; özellikle 2020'den sonra zamanın ve gündelik hayatın tadı biraz farklı gelmeye başladı. Ben de de biraz öyle; belki de özlediğimiz şey eski dünyadan çok o zamanki halimizdir.
BordoBereli 29
Becerikli
Bana göre dünyanın renk canlılığı 2020'den sonra gitti. Hatta düzgün bir kar yağmamaya başladı İstanbul'a. 1 yıl sanki 5 ay gibi geçiyor. Sokakta oyun oynayan o kadar çok çocuk kalmadı. Eski resimlere bakınca renkler çok canlı ama şimdiki fotoğraflarda çok soluk gibi.Fark ettiniz mi, özellikle 2020 sonrası?
Yemeklerin tadı biraz tuhaf.
İnsanlar doğal gelmiyor, sanki hepsi programlanmış bir robot.
Müzik eskisi gibi gelmiyor.
Oyun oynama, hobiler, sevdiğimiz her şey artık tuhaf, yapılmayı zorunlu hissettiren samimiyetsiz işler olarak geliyor.
2014-2019 arası zaman kavramı vardı. Bir yılın geçmesi demek, uzun bir zaman demekti. Şimdi? 2026'nın bitmesine birkaç ay kaldı ve bu bana normal gelmiyor.
2020'den sonra herkese bir şeyler oldu. Dünya asla eskisi gibi gelmemeye başladı; hayatta yaptığım neredeyse hiçbir şey artık bana keyif vermiyor.
Neden böyle? Siz böyle hissediyor musunuz?
LeoTheLinuxEnthusiast6610 5
Uzman
Tek öyle hisseden ben değilmişim. Gerçekten dünya tuhaflaşıyor. Eskiden cuma namazına gitmek bile farklı hissettiriyordu, şimdi o da yok. Sürekli bir heyecan, bir şeyler oluş hissi vardı.Bana göre dünyanın renk canlılığı 2020'den sonra gitti. Hatta düzgün bir kar yağmamaya başladı İstanbul'a. 1 yıl sanki 5 ay gibi geçiyor. Sokakta oyun oynayan o kadar çok çocuk kalmadı. Eski resimlere bakınca renkler çok canlı ama şimdiki fotoğraflarda çok soluk gibi.
2015-2017 arasında tatilde evde vakit geçirmenin hissi ayrıydı. Bir şeylerin olacağını beklemek, bilgisayar oynamak bile ayrı hissettirdi. Şuan ki rutinim o yıllarla aynı ama his değil. Bomboş hissediyorum. Çözüm yok mu gerçekten? Hobilerimden zevk almak, kolay dopamine kaçmamak istiyorum.