Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
4
Diğer öneride konular birbirine karışmasın diye ayrı bir öneri açıyorum.

Bazı zeka küpleri diğer konuda "Göz ardı et" tuşunu gözümüze itelemiş. Ben bu butonu kullanamayacak kadar enayi değilim öncelikle. O yorumların tek olayı, kişiyi enayi yerine koymaktır, hiç kusura bakmayın. O kategoride yararlı haberler de olabiliyor, taciz ve tecavüz haberleri de. O yüzden önerim şu ki: Dünya ve Türkiye Gündemi kategorisine özel olarak "Hassas İçerik" ön eki çıkartılmalı. Çünkü her haber herkese göre olmayabilir. Arada illa birkaç tane rahatsız edici haber olacaktır. Bunların topluluğu etkilemesine karşın böyle bir ön ek oluşturulabilir.

Hatta bu ön eke sahip olan konular, bir uyarı ekranına da sahip olmalı. Konuya ilk kez giren kişinin karşısına "Uyarı: Bu içerik rahatsız edici öğelere sahiptir." gibi bir uyarı ekranı çıkartılabilir.

Arz ederim.

Son düzenleme:
Artı 39 Eksi
Gelmesi gerek ama hiç bir işe yaramaz. O merak zaten ona bakmaktan daha kötüdür heralde.

Hassas içerik ön ekinin getirildiğini varsayıyorum, bu da spoiler gibi aslında. Bu tarz ön ekler, insanda daha çok merak oluşturur ve daha da çok bakmak ister. Bence getirilmemesi daha uygun olur. Konu başlığından aslında az çok içeriğin ne olduğu anlaşılıyor.

@Enes3078 meselenin aciliyeti her geçen gün artıyor ya sanki. Bir gelişme var mıdır? Konudaki mesajlarınız, öneriye pek sıcak bakmadığınıza işaret ediyor gibi. :D

Tüm kategori olmasa da en azından bazı konuların ana sayfaya düşmemesi sağlanabilir.