Türkçe konuşmasina rağmen "p" harfini "b" diye okuyanlar. Kelimelere konuşurken "ğ" katanlar "dinle, nane" demek yerine "diğne, nağne"). Yine gereksiz yere konuşurken "cringe" sekilde harf uzatanlar. Sapirdatarak yemek yiyenler. "yapacağım" yerine "yapacağım" veya "kral, klan" yerine "kıral, kılan" gibi ekstra "ı" harfi katarak klavyeden yazanlar. Taraf tuttuklari haberde bile, yanlış bilgi yazmalari.

Sma bebek reklamları, saglam reklam engelleyici kullanilmasina ragmen reklam cikmasi. Sokak hayvanlari (sahipsiz basibos gezenler). Dini sorgulamadan, fanboy gibi savunanlar. Filistin haberleri.

Kelimeleri Türkçe'den bagimsiz gereksiz harf veya uzatma ekleyenlerin en nefret ettiklerim. Muhtemelen kökenleri Türk değildir. Yaşamadan, insan cidden anlamaz.
Ortada bir neden varsa nasil durduk yere sinirleniyoruz sorabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube yorumlarına "İlk, ehe" yazanlar. Ulan sinir katsayım o kadar pis bir şekilde artıyor ki. Hayır sadece çocuk videolarında değil alakasız videolarda da böyle "İlk ilk ilk" diye yorumlar görüyorum. Evet az önce bir "İlk" yorumu gördüğüm için anlık sinirle gelip yazdım bu yorumu.

YouTube yorumlarına "İlk, ehe" yazanlar. Ulan sinir katsayım o kadar pis bir şekilde artıyor ki. Hayır sadece çocuk videolarında değil alakasız videolarda da böyle "İlk ilk ilk" diye yorumlar görüyorum. Evet az önce bir "İlk" yorumu gördüğüm için anlık sinirle gelip yazdım bu yorumu.
Yıl olmuş 2024 halen ilk yorum yazan elemanlar var ya, birde bunların prim kasan versiyonları var, allahı sevenler beğensin gibi gibi çok sinir bozucular, genellikle çocuk oluyor hepsi.