Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Örneğin oyun oynuyor ya da daha detaylı olursa GTA 5 oynuyor gibi olabilir ve kullanıcı bunu ayarlayabilir (bazen oyuna giriyorum ve arkada Techolay açık kalıyor fakat çevrimiçi olarak gözüküyorum ama karşımdaki kişi sanki onu umursamıyorum gibi düşünüyor.

Artı -24 Eksi
Örneğin oyun oynuyor ya da daha detaylı olursa GTA 5 oynuyor gibi olabilir ve kullanıcı bunu ayarlayabilir (bazen oyuna giriyorum ve arkada Techolay açık kalıyor fakat çevrim içi olarak gözüküyorum ama karşımdaki kişi sanki onu umursamıyorum gibi düşünüyor.

İyi de, neden? Foruma bir katkısı olacak şeyler onerseniz keşke. Gereksiz yük olmaktan başka bir şey olmaz.

Dediğim gibi hocam birine yanıt veriyorum sonra oyuna giriyorum adam beni etiketleyip duruyor bu durumda da sanki onu umursamıyormuşum gibi gözükmesin diye.

Hocam eğer Discord'dakinden bahsediyorsanız onu Web'e uyarlamak zor hatta imkansız, bunun yapılabilmesinin tek yolu Techolay'ın desktop uygulaması (var mı bilmiyorum kesin değilim) ama gereksiz olur burası teknoloji forumu.

Örneğin oyun oynuyor ya da daha detaylı olursa GTA 5 oynuyor gibi olabilir ve kullanıcı bunu ayarlayabilir (bazen oyuna giriyorum ve arkada Techolay açık kalıyor fakat çevrimiçi olarak gözüküyorum ama karşımdaki kişi sanki onu umursamıyorum gibi düşünüyor.

Discord değil burası ama. Bence gereksiz.

@Sadece_Emir, Foruma tekrar girmediğiniz sürece aktifliğiniz güncellenmez. Karşıdaki kişi işinizin çıktığını ya da o anda bakamadığınızı anlar diye düşünüyorum. Hatta birine yanıt verip hemen ardından oyuna giriyorsanız, evet; o kişiyi umursamıyorsunuz bu arada.

Son düzenleme:
Bence aşırı mantıksız boşuna yük olur foruma. Onun için Discord gibi uygulamalar var zaten.

Bunun için bilgisayar ile sitenin iletişim kurması gerekiyor, yani kullanıcının bilgisayarına bir program indirmesi gerekiyor. Bence pek güvenli bir şey olmaz bu da. Ayrıca şu yük meselesini anlamıyorum, herkes yazıp yazıp duruyor. Evet mantıklı bir öneri olmayabilir ancak bindirdiği yük neredeyse öneriye -/+ basmak kadar az.