Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Örneğin oyun oynuyor ya da daha detaylı olursa GTA 5 oynuyor gibi olabilir ve kullanıcı bunu ayarlayabilir (bazen oyuna giriyorum ve arkada Techolay açık kalıyor fakat çevrimiçi olarak gözüküyorum ama karşımdaki kişi sanki onu umursamıyorum gibi düşünüyor.

Artı -24 Eksi
Gereksiz olur. Burası sonuçta forum. Her insan her dakika boşta olamaz. Bazen konu açıyorum ve konu onaylanıp yanıt gelene kadar diğer işlerime bakıyorum. O esnada zaman zaman unutabiliyorum ama yapacak bir şey yok. Forum dinamiği bu şekilde. Bu yüzden eksiledim. Böyle bir şey uyarlanamaz ancak uyarlansa bile sunucuya ekstradan yük olur. Ayrıca tarayıcıyı X ile kapatınca her şey bitiyor. Şahsen gereksiz buluyorum.

Katılmıyorum. Özellik güzel ancak her şeyi kötüye kullanmayı başaran forum kitlesi, onu bile kötüye kullanacaktır. Bunun için de günler harcayıp eklenti yazmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.

Foruma yük olmazsa olabilir, neden -17 oy geldi anlamadım.
Her bir mesaj görüntülendiğinde ekstra veritabanı sorguları çalışacaktır. Yükü de olacak bu işlemin.

Örneğin oyun oynuyor ya da daha detaylı olursa GTA 5 oynuyor gibi olabilir ve kullanıcı bunu ayarlayabilir (bazen oyuna giriyorum ve arkada Techolay açık kalıyor fakat çevrim içi olarak gözüküyorum ama karşımdaki kişi sanki onu umursamıyorum gibi düşünüyor.

Gerceklestirilmesi zor ve ağır bir öneri.
Bunun yerine GitHub gibi 1-2 günlük veya saatlik durum seklinde profilde baloncuk içinde gosterilmesi şeklinde mesela profilde baloncuk icinde //şu an Valorant oynuyorum yazabilir bu mantıklı ama sizin dediğiniz icin PC ile iletişime geçmeli.

Gerceklestirilmesi zor ve ağır bir öneri.
Bunun yerine GitHub gibi 1-2 günlük veya saatlik durum seklinde profilde baloncuk içinde gosterilmesi şeklinde mesela profilde baloncuk icinde //şu an Valorant oynuyorum yazabilir bu mantıklı ama sizin dediğiniz icin PC ile iletişime geçmeli.

Hocam konu yanlış anlaşılmış dediğiniz şeyden bahsediyorum zaten ben de.

Hocam konu yanlış anlaşılmış dediğiniz şeyden bahsediyorum zaten ben de.

Bu şekilde ise bunun için eklentiye bile gerek yok ayarlardan.
Admin - kullanıcılar - özel kullanıcı alanları kısmından şablonda eklenerek yapılıyor denemek için XenForo demo forumunda denedim:

Ekran Görüntüsü 2026-01-26 19-03-37.webp

1769443540949.webp

1769443852608.webp

@Sadece_Emir böyle bir şey değil miydi istediğiniz şey yanlış mı anladım?

Son düzenleme:
Bu şekilde ise bunun için eklentiye bile gerek yok ayarlardan.
Admin - kullanıcılar - özel kullanıcı alanları kısmından şablonda eklenerek yapılıyor denemek için XenForo demo forumunda denedim:
Eki Görüntüle 221536
Eki Görüntüle 221537
Eki Görüntüle 221543
@Sadece_Emir böyle bir şey değil miydi istediğiniz şey yanlış mı anladım?

Böyle bir şeydi de hocam nasıl yapılacağını anlamadım.