Evde tansiyon aleti varsa o da fikir verebilir.

Evet, eğer yüksek tansiyon varsa baş sebebi odur.

Anneme söyledim de biz çok hastaneye giden bir aile olmadığımız için gitmeyelim dedi. Bir daha kanarsa gideceğiz ama.

Annene de söyle bende kansızlık var eğer bayılırsam ve akan kan akciğerime dolarsa gece sabahına beni gömecek yer kazmanız gerekir. De.

Tamam da 15 yıldır hayattayım burnum kanamak için 15 yıl içinden D'ünü mü seçti? Hadi diyelim ondan bugün de kanadı evdeydim.

Hocam bende 19 yaşındayım ve 20'ye gireceğim. Hayatımda 2-3 kere kanamıştır kendiliğinde, o zaman 13 yaşında olsaydım 12 yıldır bekliyordunmu diyceğim.

Eczacınızdan Nazalnem burun spreyi temin edin ve burun kanallarınıza uygulayın. Eğer sorun geçmezse KBB uzmanına görünün.

Dosya Ekleri

• nazalnem-burun-spreyi.webp
    nazalnem-burun-spreyi.webp
    123,4 KB · Görüntüleme: 86
Eczacınızdan Nazalnem burun spreyi temin edin ve burun kanallarınıza uygulayın. Eğer sorun geçmezse KBB uzmanına görünün.

Kafasına göre kullanmasın tahlil yaptırması lazım doğru düzgün bir teşhis koyulmalı.
Deride problem vardır, tansiyon vardır, çok düşük ihtimal ama kanser vardır yani burun kanaması ciddi bir belirtidir. Dediğim gibi gece uyuyunca kanarsa ne yapacaksınız?

1 bardak dolusu kan ciğerlere dolacak.

Burun kanamasıyla akciğerin alakasını ararken ben.

Hocam eğer yukarı bakarak yatarsa ve kanama burun açıklığından ciğere nefes alır gibi giderse tabii boğulur. Az değilki 1 bardak dolusu.

Bütün forum seferber oldu, ben böyle bir şey görmedim. Hocam gidin hastaneye siz de kurtulun biz de kurtulalım.

Ağız yarasından lenf kanseri olanı gördüm, neyin neyle bağlantılı olduğu hakkında bırakalım uzmanlar yorum yapsın.

Bende sağlık öğrencisiyim uzman değilim.