Yer
İzmir
Selamlar,

Ben bu posteri çerçeveletip odama asmayı planlıyorum ama bu görselin mesela HD versiyonunu nasıl bulabilirim?

indir (2).webp

Hocalarım bende oradan buldum zaten ama bunun direkt daha HD'si yok mudur veya bu temalı filmler var tema aynı sadece kapak isimler farklı, onların en iyi kaynağını arıyorum çünkü duvarda durduğunda göze batmasın, HD olsun istiyorum.

indir.webp

Hocalarım bende oradan buldum zaten ama bunun direkt daha HD'si yok mudur veya bu temalı filmler var tema aynı sadece kapak isimler farklı, onların en iyi kaynağını arıyorum çünkü duvarda durduğunda göze batmasın, HD olsun istiyorum.

Eki Görüntüle 202285
Wallpaper sitelerine baktim, benzerleri var ama birebir aynisini goremedim ben. Oralari biraz dolasman gerek.

Eki Görüntüle 202293

The-Batman-2.webp

AI ile fotoğrafın çözünürlüğünü yükselttim. Ekranda gözüken değil tabii ki, boyut çok büyüdüğünden linkini aşağıya bırakıyorum. İncelediğim kadarıyla kayda değer veya gözle görülebilir bir bozulma yok ve görüntü oldukça büyük. İstediğiniz boyutta bir poster olarak bastırdığınızda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yine de takdir sizin.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 202293

Eki Görüntüle 202297

AI ile fotoğrafın çözünürlüğünü yükselttim. Ekranda gözüken değil tabii ki, boyut çok büyüdüğünden linkini aşağıya bırakıyorum. İncelediğim kadarıyla kayda değer veya gözle görülebilir bir bozulma yok ve görüntü oldukça büyük. İstediğiniz boyutta bir poster olarak bastırdığınızda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yine de takdir sizin.

Teşekkürler. Aslında benim sormak istediğim şuydu; mesela yukarıya attığım Spider-Man gibi posterleri HD şekilde bulmak. İlla bunun net hali vardır internette. Pinteresette maalesef KB'ye kadar düşürüyorlar.