Hocam maalesef kolay bulabileceğiz iş kolay olmaz, yüksek maaş vermez. Ekran kartına ne kadar para verirseniz o kadar performans alırsınız, ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız. "Dead end job" diye bir kavram var, iş dead end olmasın her türlü bir yerlere varılır. 350-400 puan ile işe girilmez, üniversiteye girilir. Üniversite mezuniyeti iş sağlamaz, kazanım ve gelişme iş sağlar. İş önerisinden önce genel anlamda bunları anlamaya, düzgün bir altyapıya ihtiyaç var.
Hocam YKS'yi zaten fullediğin zaman 560 puan oluyor. Ben ise 350-400 arası puanla bir bölüme girmeyi planlıyorum. Aslında düşük bir puan değil. Ortalama bir puan.

@Geraltın kılıcı, sana kendimden örnek vereyim gecen sene 2024 YKS ile atılım universitesinde gövde motora yerlestim şu an hazırlık muhabbeti kafamı yiyor iş konusunda gelirsek atılım tamamen yabancı dil ve 147 ile eğitim verdigi icin sene basında bolum baskanı ile gorustum falan filan is konusuna geldim hepsi ya aynı yıl ya da en gec 1 yıl içinde THY gibi firmalarda iş buldugunu söyledi.