Düşük puanla iyi para kazandıran meslekler

Hocam YKS'yi zaten fullediğin zaman 560 puan oluyor. Ben ise 350-400 arası puanla bir bölüme girmeyi planlıyorum. Aslında düşük bir puan değil. Ortalama bir puan.

Hocam YKS'yi zaten fullediğin zaman 560 puan oluyor. Ben ise 350-400 arası puanla bir bölüme girmeyi planlıyorum. Aslında düşük bir puan değil. Ortalama bir puan.
Puan yerine sıralama yazsanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

@Geraltın kılıcı, Çoğu mühendisliğe girersin. Dedigim gibi havacılık tarafında yine tam burslu ozel universiteler de geliyor.

Hocam, onları az çok araştırdım fakat bir üniversiteye girdiğimde en azından iş anlamında arkamın sağlam olmasını istiyorum. Öğretmenler, sosyologlar gibi işsiz kalmak istemiyorum.

@Geraltın kılıcı, sana kendimden örnek vereyim gecen sene 2024 YKS ile atılım universitesinde gövde motora yerlestim şu an hazırlık muhabbeti kafamı yiyor iş konusunda gelirsek atılım tamamen yabancı dil ve 147 ile eğitim verdigi icin sene basında bolum baskanı ile gorustum falan filan is konusuna geldim hepsi ya aynı yıl ya da en gec 1 yıl içinde THY gibi firmalarda iş buldugunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…