Düz Dünya'cının şaçmalıkları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarthGorsoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
  • Etiketler Etiketler
    dünya
İnşallah troll hesaptır. Genelde öyle troll hesaplar oluyor.
Maalesef. O hesap troll olsa dahi troll olmayan hesap ve inanan çok.

Bir bayram ziyaretinde millet birilerini uğurluyor falan, dayımla tek kaldık. Telefonuna bakıyordu, ben de camdan kuşlara bakıyorum. Bak bak, dünya düzmüş, bize hep yanlış öğretmişler deyip telefonunu gösterdi. Başta dalga geçtiğini sandım. Sonra diğer gönderilere geçip ayet, hadis falan saymaya başladı. Erbakan'sız Saadet Partisi'ni tutacak kadar zeki olduğunu biliyordum ama bu denli zeki olduğunu bilmiyordum. Tüm ilişiği kestim. Anne tarafıyla ilişiği minimuma çektim. Elimde olsa başka mahalleye taşınırım.

Yıl olmuş 2025... Millet uçan araba, dünyanın en hızlı internetini yapıyor biz hala yok Dünya düz mu, üçgen mi, eşkenar dörtgen mi muhabbetini yapıyoruz.

Biz değil, bütün dünyada var bu saçmalık. Flat Earth yaz, hayalinin alamayacagi saçmaliklar var

Profildeki bayragi gordukten sonra ciddiye almayi vazgectim.

Çok ayrı bir kafa yapısı bir ara böyle düşünen birisiyle konuşmak isterim.

Bilim, kanıt ortaya çıktı palavralara kör kütük inanışlar azaldı. Orta Çağ kilisesi misali davranıyorlar da iyi ki kaynaklara ulaşılabiliyor. Diğer türlü kandırdıklarından daha çok kişiyi kandırırlardı.

Bu beyin yoksunları nasıl hayatta kalıyor merak ediyorum. Kaynak diye sunduğu kitap ortada işte. Başlamışlar yine cümleleri "yorum"lamaya. Yarın da başka şekilde işlerine geldiği gibi "yorum"larlar, çok önemli değil.

Son düzenleme:
Anlam veremiyorum. Bu kadar kanıt varken nasıl hala düz dünyaya inanabiliyorlar?

Evrim Ağacı'nın paylaştığı videoyu izledim. Gerçekten de dünyanın neden düz olamayacağını çok güzel bir şekilde anlatmış.

Videonun yorumlarına bakıyorum ve gerçekten hala ikna olmayanlar var. Hatta daha videoyu izlemeden çürütmeye çalışanlar var.

Gerçekten çok ilginç bir kafa yapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…