İnşallah troll hesaptır. Genelde öyle troll hesaplar oluyor.
Maalesef. O hesap troll olsa dahi troll olmayan hesap ve inanan çok.

Bir bayram ziyaretinde millet birilerini uğurluyor falan, dayımla tek kaldık. Telefonuna bakıyordu, ben de camdan kuşlara bakıyorum. Bak bak, dünya düzmüş, bize hep yanlış öğretmişler deyip telefonunu gösterdi. Başta dalga geçtiğini sandım. Sonra diğer gönderilere geçip ayet, hadis falan saymaya başladı. Erbakan'sız Saadet Partisi'ni tutacak kadar zeki olduğunu biliyordum ama bu denli zeki olduğunu bilmiyordum. Tüm ilişiği kestim. Anne tarafıyla ilişiği minimuma çektim. Elimde olsa başka mahalleye taşınırım.

Gerçekten cok ilginç bir kafa yapısı.

Eki Görüntüle 170614

Star trails bizim hareketimiz sebebiyle olur. O gördüğümüz yildizlar cok uzakta, saatlerce pozlama yapsak bile oynama bu kadar olmaz.

Eki Görüntüle 170615

ISS'de yer çekimi %90 oranında az. Uluslararası uzay istasyonu çok hızlı hareket eder ama dönmez; dünya çevresinde saatte yaklaşık 28.000 km hızla yörüngede dolanır. Hem istasyon hem içindekiler dünya'nın çekiminden kaçmaz, aksine sürekli dünya'ya doğru düşerken aynı anda yatayda da ilerlerler. G etkisi hissedilmez.

Eki Görüntüle 170616

Lan tuz var işte kendin diyorsun 😂 git Ege'de yüz, bir de Karadeniz'de ayni sekil yuz bakayım.

Eki Görüntüle 170617

Yav bunlar hiç yasam, hayat, dunya görmemiş mi ya... Profile daha cok bakmak istemedim bile, saçmalık kaynıyor.

Profildeki bayragi gordukten sonra ciddiye almayi vazgectim.

Gerçekten cok ilginç bir kafa yapısı.

Eki Görüntüle 170614

Star trails bizim hareketimiz sebebiyle olur. O gördüğümüz yildizlar cok uzakta, saatlerce pozlama yapsak bile oynama bu kadar olmaz.

Eki Görüntüle 170615

ISS'de yer çekimi %90 oranında az. Uluslararası uzay istasyonu çok hızlı hareket eder ama dönmez; dünya çevresinde saatte yaklaşık 28.000 km hızla yörüngede dolanır. Hem istasyon hem içindekiler dünya'nın çekiminden kaçmaz, aksine sürekli dünya'ya doğru düşerken aynı anda yatayda da ilerlerler. G etkisi hissedilmez.

Eki Görüntüle 170616

Lan tuz var işte kendin diyorsun 😂 git Ege'de yüz, bir de Karadeniz'de ayni sekil yuz bakayım.

Eki Görüntüle 170617

Yav bunlar hiç yasam, hayat, dunya görmemiş mi ya... Profile daha cok bakmak istemedim bile, saçmalık kaynıyor.

Çok ayrı bir kafa yapısı bir ara böyle düşünen birisiyle konuşmak isterim.

Bilim, kanıt ortaya çıktı palavralara kör kütük inanışlar azaldı. Orta Çağ kilisesi misali davranıyorlar da iyi ki kaynaklara ulaşılabiliyor. Diğer türlü kandırdıklarından daha çok kişiyi kandırırlardı.

Bu beyin yoksunları nasıl hayatta kalıyor merak ediyorum. Kaynak diye sunduğu kitap ortada işte. Başlamışlar yine cümleleri "yorum"lamaya. Yarın da başka şekilde işlerine geldiği gibi "yorum"larlar, çok önemli değil.

Son düzenleme:
Anlam veremiyorum. Bu kadar kanıt varken nasıl hala düz dünyaya inanabiliyorlar?

Evrim Ağacı'nın paylaştığı videoyu izledim. Gerçekten de dünyanın neden düz olamayacağını çok güzel bir şekilde anlatmış.

Videonun yorumlarına bakıyorum ve gerçekten hala ikna olmayanlar var. Hatta daha videoyu izlemeden çürütmeye çalışanlar var.

Screenshot_6.webp

Gerçekten çok ilginç bir kafa yapısı.