Son düzenleyen: Moderatör:
İlçede fiber altyapı çalışmaları var. Şu an bizim buraya geldiler; Hacı Yusuf'lar Mahallesi, Esentepe İlk-Ortaokulunun oralarda. 1-2 ay önce her dairenin kapı önlerine fiber getirmişlerdi zaten. Şimdi ise altyapı çalışmalarına başladılar, kabloları yer altından bina girişlerine falan getiriyorlar.

Ayazlı Mahallesi'ne bina içine sadece fiber kablo çektiler, binaya daha fiber kutu veya kablo hattı gelmedi.
202'nin dediği gibi Esentepe'de çoğu binaya bütün hatlar çekildi, sadece altyapı çalışmaları sürüyor; 6-8 aya inşallah biter.

Hangi mahalle ve cadde bilginiz var mı? Ben de araştırayım, yeni sizden duydum.

Bir bilgi alırsan lütfen bizimle de paylaş.

İlçede fiber altyapı çalışmaları var. Şu an bizim buraya geldiler; Hacı Yusuf'lar Mahallesi, Esentepe İlk-Ortaokulunun oralarda. 1-2 ay önce her dairenin kapı önlerine fiber getirmişlerdi zaten. Şimdi ise altyapı çalışmalarına başladılar, kabloları yer altından bina girişlerine falan getiriyorlar.

Ayazlı Mahallesi'ne bina içine sadece fiber kablo çektiler, binaya daha fiber kutu veya kablo hattı gelmedi.
202'nin dediği gibi Esentepe'de çoğu binaya bütün hatlar çekildi, sadece altyapı çalışmaları sürüyor; 6-8 aya inşallah biter.

Bir bilgi alırsan lütfen bizimle de paylaş.

Şikayetvar sitesinde birisi Osmaniye mAh. Kalyoncu Sokağa "Fiber altyapı gelecek." afişleri asıldığından fakat bir türlü gelmediğinden bahsetmiş. 1 ay önce falan, ocak ayında yazmış. Fiber getirmeleri çok iyi bir şey. Umarım 1000 Mbps seçeneği de olur. Akçakoca gibi bir ilçede fiber olmamasını aklım almıyordu zaten. Sevindim vallahi.

Esentepe Öğretmenevi'nin karşısında başlamışlar fiber hat döşemeye, hadi hayırlı olsun; kaç aya gelecek bakalım.

Esen tepe öğretmenler evinin karşısında başlamışlar.webp

Esentepe Öğretmenevi'nin karşısında başlamışlar fiber hat döşemeye, hadi hayırlı olsun; kaç aya gelecek bakalım.

Eki Görüntüle 226396

Cumhuriyet Sitesi'nin olduğu yerlerde 2 haftadır çalışmalar vardı, oraya geçtiler sanırım. Bilmiyorum ne zaman biter ama umarım kısa sürede bitirirler.
Bizim binaya kutu da gelmiş, yeni gördüm. Acaba ne zaman aktif olacak?

20260212_173539.webp

Hacı Yusuf'lar mAh. Selin Sok. Fiber gelmiş, eniştem orada oturuyor. Kurulum için 2.500 TL istemişler.
Altyapı sorguladığımda bu çıkıyor, gerçekten gelmiş.
Ve Ayazlı mAh. Akar Sok. Var, 1000 fiber var şu an.

1770908410675.webp

2.500 TL isteyen internet sağlayıcısı değilmiş. Benim kullandığım internet sağlayıcısı "hiçbir kurulum ve modem ücreti olmaz, sadece aylık 70 TL modem kirası faturaya işlenir" dedi. Hayırlısı, gelirse benim eve de alacağım.