Her ikisi de olabilir. Düzelt'in işlevini sürekli iyileştiriyoruz bu arada.Peki bu konuda raporlanan iceriği yapay zekanın düzeltme ihtimali var mı? Ya da düzelt butonunun işlevleri arttırılabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Her ikisi de olabilir. Düzelt'in işlevini sürekli iyileştiriyoruz bu arada.
Örneğin bitişik kelimeleri ayırmıyor. Sadece "ya da" gibi görece basit bağlaçları ayırıyor. Ayrıca bir özel isimden sonra ya da gelirse bu "Ankara'ya da İstanbul" oluyor.
Özellikle gelmesini istediğim bir özellik de "ı, i" gibi noktalı harflerin noktalarını kelimeye göre ayarlayabilmesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
@EmirElibol Düzelt için geri bildirim yollayabiliyorsunuz alttan, o şekilde yardımcı olabilirsiniz.
@EmirElibol Düzelt için geri bildirim yollayabiliyorsunuz alttan, o şekilde yardımcı olabilirsiniz.
Nasıl oluyor?
Düzelt tuşuna bir kere bastıktan sonra yanında yıldız çıkıyor, ona basın altta açılan kutucuktan yollayabilirsiniz.
- Makaleler
- 3
@Recep Baltaş hocam bence buton pek iyi değil. Eskiden Rehber, İnceleme yazardım kusursuz bir şekilde sonra konuyu onaylayan Mod "Düzelt" kullanıp mahvediyordu. Şu an nasıl bilmiyorum ama dikkat etmek lazım.
Seraphenthia
Yetkin
Bir kaç gün bende aynı sorunu yaşadım. Mesela ben ".... şeklinde cevap vermeyin." yazıyorum ama düzelt ile bu "... şeklinde cevap vermeyeyim." diye çevriliyor. Bu çok büyük bir şey değil ama ben bunu sonradan gördüğüm için geri dönüp düzeltemedim ve olan modların zamanına oldu.@Recep Baltaş hocam bence buton pek iyi değil. Eskiden Rehber, İnceleme yazardım kusursuz bir şekilde sonra konuyu onaylayan Mod "Düzelt" kullanıp mahvediyordu. Şu an nasıl bilmiyorum ama dikkat etmek lazım.
Her ikisi de olabilir. Düzelt'in işlevini sürekli iyileştiriyoruz bu arada.
Hem sizlerin açısından hem bizlerin açısından işlevleri arttırılabilir. Sürekli ben Düzelt seçeneğini kullanıyorum.
Yapılacak en iyi şey bu tuşu imha etmek. İşi gücü daha fazla yazım hatası yapmak.
- Makaleler
- 9
İmha edin. Moderasyonu tembelliğe yönlendirecek bir sistem.