Laptop GPU'larında aladığım kadarıyla sorun var ve FPS 30 altına iniyor. 100 oluyor çok donma kasma yaşıyorum, başım ağrıyor. Oyunu da seviyorum sevmesem silip geçeceğim. Optimizasyonu için bir dosya vs var mı ya da bir ayar? RTX4070 laptop GPU'su kasıyor maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Oyunun optimizasyonunda bir sorun yok sorun büyük ihtimalle sisteminde. Sıcaklıkları kontrol et.
yusufumm07 53
Üstün
Sistemin ne?
Oyunun optimizasyonunda bir sorun yok sorun büyük ihtimalle sisteminde. Sıcaklıkları kontrol et.
Sıcaklıklarda sıkıntı yok GTA 5 Control God of War vs. GPU 70 işlemci 80 civarı. Keza Spider-Man Remastered'i hem CPU hem GPU 70 derecelerde 120 FPS civarı oynadım. Sistem Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32 GB RAM ve NVMe2 SSD. Oyunda saçma bir şekilde DL 1 yani bazen GPU %100 80W bazen %40 50W oluyor. İlk haritada oyun oynanabilirdi ikinci haritaya geçtim FPS baş ağrıtıyor dediğim gibi. Bir yerde laptop portlarının uyumsuz olduğunu okudum ancak bazı oyunlarda da hatırlamıyorum sorun olunca oyunun dosya konumuna bir dosya atıyorduk düzeliyordu belki bunda da vardır veya bir çözümü vardır diye konu açtım.
yusfucuklar321
Uzman
Laptop GPU'larında aladığım kadarıyla sorun var ve FPS 30 altına iniyor. 100 oluyor çok donma kasma yaşıyorum, başım ağrıyor. Oyunu da seviyorum sevmesem silip geçeceğim. Optimizasyonu için bir dosya vs var mı ya da bir ayar? RTX4070 laptop GPU'su kasıyor maalesef.
Hocam ben 1050 Ti ile yüksek ayarlarda 60 FPS üstü alıyorum. Laptoplarda olan bir şey RTX 5090 laptop masaüstünde RTX 4070 s ekran kartına eşit.
FPS sabitleyip oyna.
Techlandin kendisi laptopları tam desteklemediklerini söyledi mail ile hatta stay human 2.ci oyun desteklimi dedim onun için de sabşt bir masaüstü PC kullanıp oynamamı söylediler çok üzücü. Böylesine güzel oyunların laptoplarda desteklenmemesi saçma.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000.000-2.000.000 TL'ye D ya da E segment sedan veya SUV araç önerisi
- TÜRK GAMBİTİ
-