Dante123

Çalışkan
Merhaba öncelikle,

Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Sisteminin Dying Light Beast'i çalıştırıp çalıştıramayacağı ile ilgili.

Sistemim:
  • RX 6600
  • R5 3600
  • 16 GB RAM
  • 1 TB WD Black SN7700 SSD
Acaba Dying Light Beast'i hangi ayarlarda çalıştırabilirim ya da çalıştırabilir miyim?

Grafik olarak Dying Light 2'den çok farklı olacağını sanmam. Optimizasyonu da aynı şekilde olursa FSR kapalı halde yüksek ayarlarda oynayabilmeniz lazım. Sizin ekran kartıyla benim RX 5600XT yakın performans veriyor. Dying Light 2'de Ultra ayarlarda 55-60 FPS alabiliyordum. FSR açıp açmamak size kalmış ama her türlü çalıştırır, oynarsınız.

Grafik olarak Dying Light 2'den çok farklı olacağını sanmam. Optimizasyonu da aynı şekilde olursa FSR kapalı halde yüksek ayarlarda oynayabilmeniz lazım. Sizin ekran kartıyla benim RX 5600XT yakın performans veriyor. Dying Light 2'de Ultra ayarlarda 55-60 FPS alabiliyordum. FSR açıp açmamak size kalmış ama her türlü çalıştırır, oynarsınız.
Teşekkürler. Bende Dying 2' de iyi performans alıyordum ama burada minimumda işlemciyi yüksek tutmuşlar sistem gereksinimleri açıklanmış . Minimumda istediği işlemciler bunlar Intel i5-13400F / AMD Ryzen 7 5800X. Benim işlemciden yüksek olduğu için endişelendim.

Teşekkürler. Bende Dying 2' de iyi performans alıyordum ama burada minimumda işlemciyi yüksek tutmuşlar sistem gereksinimleri açıklanmış . Minimumda istediği işlemciler bunlar Intel i5-13400F / AMD Ryzen 7 5800X. Benim işlemciden yüksek olduğu için endişelendim.
Hocam buna benzer bir konu daha açıldığını görmüştüm. Hem minimumda hem önerilen ayarlarda 13400f yazılmış. İşin garip tarafı ise ekran kartı minimumda 1060, önerilende 3070Ti olarak belirtilmiş. Ekran kartında arada dağlar kadar fark varken aynı işlemcinin iki tarafa da yazılması tutarsızlık zaten. Ben R5 3600 işlemci kullanırken RX 5600XT kartımı %50 kullanım üzerine çıkmadan besleyebiliyordu rahatlıkla. Hikayeli bir oyunda işlemci konusunda sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum, gereksinimler biraz bol keseden yazılmış olabilir.

Yegenimde R5 3600 ve RTX 2060S var. Performans olarak seninki ile ayni. Ona oyunlar icin genel grafik ayarlari yapmistim. Isine yarayabilir. Grafikleri cok cop etmeden 60 FPS yi tutturabiliyor boylelikle.

Dosya Ekleri

• Grafik Tablosu.webp
    Grafik Tablosu.webp
    419,5 KB · Görüntüleme: 60
Hocam buna benzer bir konu daha açıldığını görmüştüm. Hem minimumda hem önerilen ayarlarda 13400F yazılmış. İşin garip tarafı ise ekran kartı minimumda 1060, önerilende 3070 Ti olarak belirtilmiş. Ekran kartında arada dağlar kadar fark varken aynı işlemcinin iki tarafa da yazılması tutarsızlık zaten. Ben R5 3600 işlemci kullanırken RX 5600XT kartımı %50 kullanım üzerine çıkmadan besleyebiliyordu rahatlıkla. Hikayeli bir oyunda işlemci konusunda sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum, gereksinimler biraz bol keseden yazılmış olabilir.

Teşekkürler.

Yegenimde R5 3600 ve RTX 2060S var. Performans olarak seninki ile ayni. Ona oyunlar icin genel grafik ayarlari yapmistim. Isine yarayabilir. Grafikleri cok cop etmeden 60 FPS'yi tutturabiliyor boylelikle.

Tamamdır.

İşlemcileri yüksek söylüyorlar çünkü RTX, DLSS, frame generation gibi tüm yapay zeka özelliklerini açınca işlemcinin yükü biraz artıyor hal böyle olunca güçlü işlemci öneriyorlar sen 1080p düşük-orta ayarlarda RTX, frame generation kapalı şekilde 60FPS yakalarsın diye düşünüyorum.