The Following'e göre Crane virüsü Harran dışına çıkartıyor, yani zombi oluyor. Fakat 3. oyunda insan formunda mutasyona uğramış şekilde karşımızda. Sonunda ne oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Luna1057
Yetkin
The Following'e göre Crane virüsü Harran dışına çıkartıyor, yani zombi oluyor. Fakat 3. oyunda insan formunda mutasyona uğramış şekilde karşımızda. Sonunda ne oluyor?
The Following DLC'sinin sonunda bombayı patlatmamayı seçerseniz Anne adlı yaratıkla savaşıp bir çeşit tedavi gibi bir şey alıyorsunuz ama tam bilinmiyor tedavi olup olmadığı, tüp içinde alıyorsunuz. Savaştan önce yaratık bize o tüplerden birini kırıp içiriyor. Savaştan sonra o tüpleri taşırken yeryüzüne çıkıyorsunuz ve sonrasında karakter oyun başında ısırıldığı için bir halüsinasyon görüyor ve ecele dönüşüyorsunuz. Oyundaki zombi modu da buradan geliyor sanırsam. Sonunda o yarı zombi yarı insan olmasıyla ilgili bir şey yok ama araştırırken bir yerlerde Crane üzerinde deneyler yapılmış diye duymuştum ecele dönüştükten sonra.
Son düzenleme:
Hocam spoiler yedim keşke spoiler içine koysaydiniz mesajınızı.
Vallahi sonunu bir türlü goremedik arkadaşımla %85 civarlarına geldik ama bir türlü oyuna gelmiyor ki finali görelim degil mi @maes?
Hem sürpriz bozan ekine sahip hem de direkt son hakkında soru var hocam.
Daffy Duck
Üstün
Haklısınız. Ben direkt Dying Light'ı görünce tıkladım bakmadan. Benim hatam kusura bakmayın.Hem sürpriz bozan ekine sahip hem de direkt son hakkında soru var hocam.