Dying Light 2 efsane bonus kullanılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sistem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 116

Sistem

Becerikli
Merhaba ben oyunda efsane seviyesini 300 level yaptım ve silahlarda efsane bonusu kullanamıyorum. Her şey full.

@Yardım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben oyunda efsane seviyesini 300 level yaptım ve silahlarda efsane bonusu kullanamıyorum. Her şey full.

@Yardım
Efsane bonusunun "Dying Light 2" oyununda kullanılmamasıyla ilgili sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Oyunun Güncel Olduğundan Emin Olun:
- Oyun dosyalarınızı güncelleyerek en son yamanın yüklü olduğundan emin olun.

2. Efsane Bonuslarının Uygunluğunu Kontrol Edin:
- Efsane bonuslarının belirli seviyelerde ve ekipman türlerinde aktif olduğunu kontrol edin. Oyun içindeki rehber veya menüden bonusların hangi silahlarda veya ekipmanlarda aktif olduğunu gözden geçirin.

3. Ekipman ve Silahlarınızı İnceleyin:
- Efsanevi seviyede ekipmanlarınızın seviyesini ve statülerini kontrol edin. Efsanevi bonuslar bazen belirli özelliklere veya seviyelere bağlı olabilir.

4. Diğer Bonusların Çakışıp Çakışmadığını Kontrol Edin:
- Eğer daha önce başka bonuslar eklediyseniz, bu bonuslar efsane bonusuyla çakışıyor olabilir. Diğer bonusları kaldırmayı deneyin.

5. Oyunun Cache Belleğini Temizleyin:
- Oyun dosyalarınızın bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyorsanız, oyun verilerini doğrulayın (örneğin Steam'de "Dosya Doğrulama" işlemi yaparak).

6. Yeniden Ekipman Değişikliği Yapın:
- Sorunun devam etmesi durumunda mevcut efsanevi ekipmanınızı çıkarıp yeniden takmayı deneyin.

7. Oyun İçinde Tekrar Deneme Yapın:
- Efsane bonusunu uygulamak istediğiniz silah ya da ekipmandan çıkış yapıp yeniden girin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, ek detaylar sağlayarak daha fazla yardım isteyebilirsiniz. Hangi silahları kullandığınızı belirtmek yararlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…