Merhaba ben oyunda efsane seviyesini 300 level yaptım ve silahlarda efsane bonusu kullanamıyorum. Her şey full.

@Yardım
Efsane bonusunun "Dying Light 2" oyununda kullanılmamasıyla ilgili sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Oyunun Güncel Olduğundan Emin Olun:
- Oyun dosyalarınızı güncelleyerek en son yamanın yüklü olduğundan emin olun.

2. Efsane Bonuslarının Uygunluğunu Kontrol Edin:
- Efsane bonuslarının belirli seviyelerde ve ekipman türlerinde aktif olduğunu kontrol edin. Oyun içindeki rehber veya menüden bonusların hangi silahlarda veya ekipmanlarda aktif olduğunu gözden geçirin.

3. Ekipman ve Silahlarınızı İnceleyin:
- Efsanevi seviyede ekipmanlarınızın seviyesini ve statülerini kontrol edin. Efsanevi bonuslar bazen belirli özelliklere veya seviyelere bağlı olabilir.

4. Diğer Bonusların Çakışıp Çakışmadığını Kontrol Edin:
- Eğer daha önce başka bonuslar eklediyseniz, bu bonuslar efsane bonusuyla çakışıyor olabilir. Diğer bonusları kaldırmayı deneyin.

5. Oyunun Cache Belleğini Temizleyin:
- Oyun dosyalarınızın bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyorsanız, oyun verilerini doğrulayın (örneğin Steam'de "Dosya Doğrulama" işlemi yaparak).

6. Yeniden Ekipman Değişikliği Yapın:
- Sorunun devam etmesi durumunda mevcut efsanevi ekipmanınızı çıkarıp yeniden takmayı deneyin.

7. Oyun İçinde Tekrar Deneme Yapın:
- Efsane bonusunu uygulamak istediğiniz silah ya da ekipmandan çıkış yapıp yeniden girin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, ek detaylar sağlayarak daha fazla yardım isteyebilirsiniz. Hangi silahları kullandığınızı belirtmek yararlı olabilir.