SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, öncelikle yorumunuzda spoiler olmazsa çok sevinirim. Ben oyunu 1 kere oynadım fakat hikayesini çok çok az anladım, o yüzden spoiler istemiyorum. Sizce nasıl bir oyundur?

Oyunda kız kardeşimizi bulmaya çalışıyoruz bu kadar, oynayıp nasıl anlamadın? DLC'yi bilmiyorum ama oyun iyi.

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle yorumunuzda spoiler olmazsa çok sevinirim. Ben oyunu 1 kere oynadım fakat hikayesini çok çok az anladım, o yüzden spoiler istemiyorum. Sizce nasıl bir oyundur?
Hikayesi çok da ahım şahım değil, okuyup ha şu oluyor şunu şu yüzden yapıyorum diye aklında yer edinse yeter, tatmin eder mi eder fakat oyunda eğleneceğin kısım hikaye değil parkur konusundaki özgürlüğün.

O değil de 2.hikaye DLC'si için ekstra ücret talep ettiler aradan 2.5 sene geçti hala asıl hikayeyi devam ettirecek olan 2.hikaye DLC'si çıkmadı. Kimse sorun etmedi ama Deluxe ve Ultimate gibi paketleri alanlar boşa para vermiş oldu. Çıkardıkları 1.hikaye DLC'si çok kötüydü.

O değil de 2.hikaye DLC'si için ekstra ücret talep ettiler aradan 2.5 sene geçti hala asıl hikayeyi devam ettirecek olan 2.hikaye DLC'si çıkmadı. Kimse sorun etmedi ama Deluxe ve Ultimate gibi paketleri alanlar boşa para vermiş oldu. Çıkardıkları 1.hikaye DLC'si çok kötüydü.

Bloody ties kötümü hocam.

Yani hikayesi cok bos geldi o yüzden.

Hikayesi boş zaten hocam. İlk oyun gibi aynı. Önemli olan hikayeyi takip etmek değil. Oynanıştan zevk alarak görevleri yapmak ve açık dünyada özgürce gezinmek. Hikaye harici dövüş ve parkur mekanikleriyle oldukça zevk veren bir oyun. Hikayeyi takip edeceğim diye kendinizi kasarsanız sıkılırsınız.

Arenada fight atıp duruyoruz. İlk oyundaki following DLC'si gibi şeyler bekliyordum. Tek ben böyle düşünmüyormuşum DLC'nin incelemelerine bakarsak %45 olumlu olduğunu görebilirsiniz. Steam incelemelerinde genellikle olumsuz yorumlar yapılmış. Ben bu oyunu ilk çıktığında 100 saat civarı gömmüştüm ona rağmen oynamadım DLC'yi.