Çözüldü Dying Light 2'de oyunun yüzde kaçını bitirdiğimizi görebiliyor muyuz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dracula

Üstün
Dying Light 1'de böyle bir şey vardı, oyunun yüzden kaçının bittiğini vs. gösteriyordu ama Dying Light 2'de bulamadım öyle bir şey, var mı? Varsa da nerede? Yardımcı olursanız - ekran görüntüsü de olabilir - sevinirim.

Çözüm
Dying Light 2'de yok, göremezsin. Yapımcı firma, her şeyi yaptığınız taktirde 500 saat falan diyordu da, palavra geliyor bana. Ana hikaye + yan görevler 100-130 saat sürüyor. Hikayenin gidişatına göre verdiğiniz kararlar oyunu etkilediği için oyun süresi uzuyor desek, olsun size 150 falan.
Dying Light 2'de yok, göremezsin. Yapımcı firma, her şeyi yaptığınız taktirde 500 saat falan diyordu da, palavra geliyor bana. Ana hikaye + yan görevler 100-130 saat sürüyor. Hikayenin gidişatına göre verdiğiniz kararlar oyunu etkilediği için oyun süresi uzuyor desek, olsun size 150 falan.

Çözüm

Allah sabır versin bana da o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…