Dying Light 1'de böyle bir şey vardı, oyunun yüzden kaçının bittiğini vs. gösteriyordu ama Dying Light 2'de bulamadım öyle bir şey, var mı? Varsa da nerede? Yardımcı olursanız - ekran görüntüsü de olabilir - sevinirim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dying Light 2'de yok, göremezsin. Yapımcı firma, her şeyi yaptığınız taktirde 500 saat falan diyordu da, palavra geliyor bana. Ana hikaye + yan görevler 100-130 saat sürüyor. Hikayenin gidişatına göre verdiğiniz kararlar oyunu etkilediği için oyun süresi uzuyor desek, olsun size 150 falan.
Dying Light 2'de yok, göremezsin. Yapımcı firma, her şeyi yaptığınız taktirde 500 saat falan diyordu da, palavra geliyor bana. Ana hikaye + yan görevler 100-130 saat sürüyor. Hikayenin gidişatına göre verdiğiniz kararlar oyunu etkilediği için oyun süresi uzuyor desek, olsun size 150 falan.
Allah sabır versin bana da o zaman.
Yiğitlik yapıyordunuz oğluuuumEki Görüntüle 55361
Allah sabır versin bana da o zaman.
How Long to Beat'e göre böyle bu arada.
Dediğim gibi, 500 saat çok abartı.Eki Görüntüle 55362
How Long to Beat'e göre böyle bu arada.