Yer
Haddonfield, Illinois
Yaklaşık 3-4 saattir oynuyorum. Şu ana kadarki deneyimim tam olarak rezalet ve çöp ötesi. 2. oyundaki parkur sisteminden eser yok, neden böyle olmuş anlamadım ama çok kötü. Bir yere atlamaya çalışıyorum tutmuyor, kahrolası gamepadde tuş düzenleme yeri yok. Bir insan mesela neden RB tuşunu zıplama tuşu yapar ki? A tuşu neden tekme atma mesela? Mermi desen gıdım gıdım veriyor.combat sistemi iğrenç ben silahı sallayana kadar adam vurmuş oluyor yükleme yarıda kalıyor başa sarıyor. Stealth sistemine gelecek olursak, ne kadar gizli bir şekilde oynamaya çalışsam da bir şekilde Stealth kill alırken başka birisi görüyor. Stealth kill tuşuna basıyorum bazen çekmiyor adamı. Oyundaki tek iyi kısım vahşet falan olabilir ki onu da yıllar önce Dead Island 2'de gördük. Övmek için bir şey arıyorum ama bulamıyorum. 2. oyunun üzerine koymak yerine batırmışlar gibi. He bir de savaş sırasında can azaldığında bittin yani can basmaya fırsat vermiyor ya bir tane zombi huaaağğğ diye üzerime zıplıyor ya da biri geliyor çekiçle üzerime koşuyor sanki babasını kaçırmışım gibi. Çok doluyum çok vallahi iğrenç bir oyun silmek üzereyim.

Siz ne düşünüyorsunuz oynadığınız veya izlediğiniz kadarıyla?

Dying Light 2'nin üstüne eklenip revize edilmiş hali. Zaten çıkarılacağı zaman DLC olarka çıkması bekleniyordu ama sızıntılardan dolayı ek oyun haline getirmeyi planladılar. Ben ikinci oyunu bayılarak oynadım. Bu oyundan da memnunum açıkçası.

Oyun Stealth konusunda eksik ama zaten oyun senden çok Stealth gitmeni istemiyor zaten. Beast mod aç, vahşet saç, testere tüfeği ve alev atarla memleketi parçala istiyor. O yüzden Stealth benim için çok bir sorun teşkil etmedi. Bir de klavye ve mouse ile oynarken hiç sorun yaşamadım ben.

Oyun Stealth konusunda eksik ama zaten oyun senden çok Stealth gitmeni istemiyor zaten.
Bu bana göre bir eksiklik çünkü gizlilik ekliyorsan ya adam gibi yap ya da hiç yapma. İsteyen kendi oyun tarzına göre seçebilmeli ama dediğiniz gibi bamada gümede oynamaya itiyor mecburi olarak.

Bu bana göre bir eksiklik çünkü gizlilik ekliyorsan ya adam gibi yap ya da hiç yapma. İsteyen kendi oyun tarzına göre seçebilmeli ama dediğiniz gibi bamada gümede oynamaya itiyor mecburi olarak.
Bazı yerlerde Stealth oynaman gerektiği durumlar oluyor sadece. Onun dışında çok Stealth kullanmıyorsun zaten oyunda. Skill setleri ve oynanış tarzıda ona göre planlanmış zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda beğendiğim tek şey optimizasyon oldu. Onun dışında 2.oyundan bile kötü.
2. oyunu 1. oyundan daha çok beğenmiştim, 1. oyunu 4-5 kez bitirdim bu arada. 2. oyunuda 5-6 kez sanırım. The Beast ise 1. ve 2. oyunu birleştirip harika bir iş çıkarmış ortaya. Gece olan o korku hissi yansıtılmış. Gore nihai noktaya ulaşmış. Acayip eğlenceli zombi biçmek. Hikaye klişe ama yapabilecekleri bir şey yok. Oyunun story Line'ı buydu zaten. Şahsen kötü bir nokta göremedim. Techland çok iyi bir iş çıkarmış. Türkçe dil desteği de mükemmel zaten.